14 karácsonyi ajándéktipp magyar tervezőktől

nlc | 2016. December 17.
Ha még mindig vannak olyan rokonaid, barátaid, akiknek nem tudod, hogy mit ajándékozz karácsonyra, akkor figyelj! A magyar tervezők szuper kreációi között jó eséllyel találsz valami nekik valót.

SustiKKrisztA

14 karácsonyi ajándéktipp magyar tervezőktől

Nagyon praktikus és szerethető téli kiegészítő SustiKKrisztA-tól a puha anyagból készült csuklyával és zsebekkel kombinált sál, mely 3 alapszínben kapható: fekete, szürke és halvány rózsaszín, különféle fluoreszkáló szegélyekkel variálva.

NATI 100% PURE IDEA

Ha valóban különlegessé szeretnéd tenni az ünnepi készülődést, akkor ki ne hagyd NATI 100% PURE IDEA karácsonyi kollekcióját!

Moringa

Nézd meg, hogy változik egy meleg teától a hintaló unikornissá! Hőre mintát változtató porcelán bögre a Moringától.

Freshka Design

A Freshka Design egyedi tervezésű, kézzel készült gyerekjátékai között mindenki megtalálja a kedvencét. A figurák mindegyike 100% pamutból készül, és steril polisztirol tömőanyaggal van töltve. Kézzel mosható, így akár már nagyon pici babáknak is szuper ajándék!

Zsanettkincses 

Zsanettkincses kezei között a rideg beton új életre kel, jellemzően geometrikus, többszörösen csiszolt felületű lakberendezési tárgyai bármelyik évszakban különleges kiegészítőivé válnak otthonunknak.

Petite Planet Kokedama

Különleges karácsonyi dekorációra vágysz? Akkor a Petite Planet Kokedama idei adventi kollekciójából válogatva biztosan nem fogsz csalódni!

Lamoppe

A FOLK kollekció népies-bohém párnáit tradicionális sárközi és kalotaszegi varrottasok motívumai alapján rajzolt, nem hagyományos szín összeállítású grafikák díszítik. A STRIPES sorozat dinamikusabb, jól párosítható, csíkos mintáin a tervező szokása szerint színek harmóniáival és feszültségeivel játszik. A WAMP vásárlói idén is kézzel szitázott, ajándék papír díszdobozban kapják kedvenc Lamoppe terméküket!

Víg Aliza

Víg Aliza tavaly diplomázott a MOME-n kerámiatervező szakon. Homedecor tárgyai mellett konyhai kiegészítői is elérhetőek már a WAMP-on!

ISSI

Kiss Éva tervezőgrafikus ISSI márkanév alatt készíti bájos textilfiguráit, melyek felületéhez kizárólag természetes anyagokat használ.

Anderlik Imola

Anderlik Imola saját grafikái és a természet inspirációi alapján saját kézzel készíti egyedi ékszereit, így mindenből egy, vagy csak néhány darab készül.Ez az ajándék biztosan nem fog szembejönni később!

Stef.co

Szilágyi Stefánia, a Stef.co concrete jewelry alapítója és tervezője Budapesten született és élt, jelenleg azonban családjával egy apró trópusi szigeten, Koh Taón készíti minimalista ékszereit.

Delacier

A Delacier egy olyan magyar designer ékszermárka, amelynek kiegészítői rozsdamentes acélból készülnek. Az egyedi megmunkálású vázat cérnaképtechnika borítja, így a nyakláncok, karkötők és egyéb darabok a modern technológiát a hagyományos eljárásokkal ötvözik. A cérnamintázat minden darab esetében egyedi és megismételhetetlen, ezzel is hangsúlyozva a viselője különlegességét.

MOHA Design

Betonból bármit! A leginkább funkcionális betontermékeket kínáló MOHA Design márka kínálata a új tagokkal bővült! A váza és gyertyatartó az ünnepi asztal különleges díszei lehetnek!

fordog.hu 

Négylábú kedvenceinkről se feledkezzünk meg a fa alatt! Kézműves kutya jutalomfalatokat, nyalókákat, do(g)nutot, muffint kínál a fordog.hu, amiket természetes hozzávalókból készítenek, só-, cukor-, adalékanyag- és tartósítószer hozzáadása nélkül. Természetesen kutyajó! 

December 18-án a Millenáris B csarnokában lesz a WAMP idei utolsó vására. Bár a karácsony már itt van a nyakunkon, ilyenkor még nem késő beszerezni az ajándékokat, a WAMP-on pedig óriási lesz a kínálat legyen szó ruháról, igényes kiegészítőkről, ötletes lakberendezési tárgyról, gyerekjátékokról vagy különleges finomságokról.

 
Exit mobile version