Ha ősz, akkor ocelotminta!

nlc | 2017. Szeptember 11.
Az ocelotminta kifejezetten sikkes és nőies viselet, ha a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombináljuk. Erre mutatunk most két példát Heidi Klumnak a Lidl számára készült Esmara-kollekciójából.

Az ocelotmintás blúz hangsúlyos darab, Ildi szeme is azonnal megakadt rajta. A karakteres mintázatú ruhadarabokat a legjobb egyszínű, letisztult vonalú holmikkal kombinálni: a fekete skinny nadrág és a tűsarkú cipő például kimondottan elegánsan egészítik ki a blúzt. 

 

Az ocelotminta nagy előnye, hogy minden testalkaton jól mutat, csupán annyi a lényeg, hogy méretben megfelelő, ne cuppanósan szűk, de ne is túlságon bő darabot válasszunk, hanem olyat, mely finoman követi az alakot. Pontosan úgy, ahogy Ildi esetében ez a lágy esésű, masnis modell, mely nem csupán divatos, de nagyon kellemes viselet.

 

Az ocelotmintás felső + miniszoknya kombinációtól sem kell félni, sőt! Ahogy ez a szett is bizonyítja, ha a szoknya anyaga matt textúrájú, az összeállítás a legkevésbé sem tűnik túl merésznek. A magas – de nem túl magas – sarkú cipő pedig itt is bevethető. Sziszi azonnal beleszeretett a fekete, hasítottbőr-textúrájú dzsekibe, mely ehhez az összeállításhoz is hibátlan választás, ahogy rengeteg egyéb ruhánkhoz is felvehetjük. Egy ilyen darabnak minden nő ruhatárában ott helye!

Exit mobile version