Beszóltak a négygyerekes anyukának a ruhája miatt

nlc | 2018. Január 08.
A kritizáló szerint nem volt helyénvaló a nő öltözete.

Sok ember számára az általuk viselt ruhák képviselik azt, kik is ők. A divat az önkifejezésük egy módja. Mint Stevie Nikinek, akit teljesen sokkolt, mikor nemrégiben kritizálták aznapi viselete miatt. Ráadásul egy vadidegen ember tette mindezt. A négygyerekes anyuka nem teketóriázott, Instagramján azonnal reagált az őt ért támadásra.

Megosztott egy képet az ominózus esetkor viselt ruhájáról, amihez ezt a szöveget mellékelte:

Az egyik nap valaki azt mondta nekem, hogy nem úgy öltözködöm, mint egy anya, és nem kellene azt viselnem, amiben éppen vagyok. Illetve azt is hozzátette, hogy nem a koromnak (27) megfelelően öltözködöm. Hmm, hogy micsoda? Kiadott a kormány egy olyan rendelkezést, amiben kötelező ruhakódexet írtak elő, csak én lemaradtam róla? Menjek el esetleg egy kötényt is vásárolni? Azt tervezem, hogy ha megérem a nyolcvanat, szakadt farmert, tüllökkel díszített, egyszarvú mintás inget fogok viselni, a hajam pedig szivárványszínű lesz.

Az, amit viselek, nem változtatja meg azt, aki vagyok. A te véleményed, nézeteid és a stílusérzéked csak téged tükröz, és nem másokat. Úgy öltözködöm és fogok kinézni, ahogy én akarok. Ettől még anya vagyok és leszek. És képzeld, a legjobb és legkedvesebb embereknek is vannak tetoválásaik, piercingjei, az óvatos emberek is motorozhatnak, a halk szavúak is tudnak olykor hangosak lenni, és a szegények is lehetnek nagylelkűek. Elég a sztereotípiákból! Semmi sem rosszabb és tudatlanabb annál. Gondolkodj, mielőtt megszólalsz,  ismerd meg a másikat, mielőtt úgy döntesz, hogy ítélkezni kezdesz felette.

Minden szava aranyat ér, teljesen egyetértünk vele!

Mirror

Exit mobile version