13 ötlet a stílusos kapirgálásért

m.e. | 2010. Március 23.
Anyu hívja így a kertészkedést, csak ő egyszerű szerszámokkal dolgozik, parasztzöld gumicsizmát és játszónadrágot húz, a gumikesztyűt pedig ki nem állhatja. Biztos vagyok benne, hogy idén másképp dönt.

Mert ugyan ki tudna ellenállni a hamvas rózsaszín köntösbe bújtatott kerti szerszámoknak? Valószínűleg még az is beszerezne egy balkonládát, aki addig csak az egészséges étkezés miatt csíráztatott magot.

Garden Boutique
Garden Boutique
Garden Beet

 

Aki a színektől vagy az ízlésesen kosárba rendezett kerti szettől elájult, azt lehet, hogy fel kell locsolni a tündéri kannák láttán. Dekupázstechnikával egyszerű módon készíthetünk magunknak izgalmas mintájú locsolókannát.

Garden Products
Garden Products

 

Painted Moon Gifts (Etsy)

Amilyen egyszerű, legalább olyan praktikus ötlet a térdeplőszivacs vagy -szőnyeg. Ebben a testhelyzetben kényelmesebb a dugványozás, az ültetés vagy a kapirgálás. Bizonyos kor fölött vagy térdízületi problémák esetén nem ajánlatos bevetni!

Clean Air Gardening

 

Garden Boutique

Az egymás mellé vetett sorok között eligazodni épp csak kibúvó növények esetén a gazda sem tud. Ki emlékszik már arra, mit és milyen sorrendben vetett el? Veteményjelölőket a legegyszerűbb módon készíthetünk falécből, megfaragott ágakból vagy akár kiszanált evőeszközből.

Hammermann (Etsy)
Garden Boutique
Garden Boutique

Az elvetemült kertészkedő nemcsak az időjárás-előrejelzést nézi meg napjában többször, hanem többek között arra is kíváncsi, mennyi csapadék hullott valójában. Ez könnyen és egyszerűen mérhető a dizájnos tölcsérrel, amely finom kialakítása miatt a kert díszévé válhat. Ahogy ez a madáritató is kettős célt szolgál: nyári melegben itató-hűsölő a madarak számára, ugyanakkor finoman belesimul a kert összképébe.

Eva Solo
Eva Solo

Exit mobile version