Legyen saját Louis Vuittonod!

kreativhobby.hu | 2010. Május 08.
Sokunk legtitkosabb vágya egy eredeti, hamisítatlan Louis Vuitton táska. Ha ezzel nem is szolgálhatunk, segítségünkkel magad is elkészítheted ezt a trendi nyakbavalót, amelynek csodálatos megmunkálásában Marc Jacobs és Mr. Vuitton fantasztikus gondolatai ötvöződnek.

A 2009-es őszi–téli szezon kínálatának tervezésekor Marc Jacobs fantáziája ismét meglódult. Hasonló nyakláncokat kreált, mint amiket annak idején mi magunk is készítettünk – igaz, azok papírból voltak, és a farsangi dekorációhoz dolgoztunk az óvó néni keze alá. Ja, és persze ő nem akart a végeredményért több százezer forintot leperkálni, legfeljebb egy fejsimogatás és egy „ügyes vagy!” volt érte a honorárium. Franciahonban azonban ennél inspirálóbb lehetett a díjazás, legalábbis Mr. Jacobs olyan jó szívvel emlékezik erre vissza, hogy rögtön rittyentett is egy kollekcióra való nyakéket.

 

Ha te is gyakran ácsingózol egy bizonyos Andrássy úti bolt kirakata előtt, de jelenleg éppen nem úgy állsz anyagilag, hogy csak belibbenj a szalonba egy ilyen műremekért, akkor itt egy kis rafinéria, hogy neked se kelljen nélkülözni az elit rétegek luxusát. 

 Különleges nyakékek – koppints Louis Vuittont!

Hozzávalók:

• Vastag filc, vagy dekorgumi és drótszélű szalag
• Szatén- vagy organzaszalag
• Gombok, ékkövek és gyöngyök
• Tű
• Hímzőfonal

Vágj ki tetszőleges vastagságú (ilyen széles lesz a láncod)
darabokat a vastag filcanyagból!

Ezeket a darabokat láncszerűen varrd össze, majd a végén,
ha már elég hosszú, köss a két végére szalagot!

Tetszőlegesen dekorálhatod. Mi itt különböző nagyságú
és színű gombokat varrtunk rá!

Erre a karkötőre fog alakú gyöngyöket applikáltunk.

Itt pedig ékkőragasztóval ékköveket rögzítettünk rajta.

Amennyiben dekorgumiból készíted el az ékszert, és drótszélű szalaggal szeretnéd bevonni, a szalagot is rá kell varrnod a dekorgumi alapra. A vastag filces verziót kezdőknek ajánljuk, a dekorgumis-szalagos változatot pedig inkább haladóknak!

Tipp: az alapanyagokat itt szerezheted be »

Forrás: Kreatív Hobby

Dekoráció: Rónai Éva
Fotó: Szász Enikő
Írta: Pécsi Balázs Roland

Exit mobile version