Sportolj a szabadban – elég, ha koszos ruháiddal majd a mosógéped foglalkozik!

Samsung | 2013. November 13.
Még van egy kis időnk kihasználni az őszi idő szépségét, a nap melengető sugarait és a kellemes hőmérsékletet. Ilyenkor jólesik minden alkalom, amit a szabadban tölthetünk kirándulással, túrázással, biciklizéssel. A reggelek és az esték azonban ilyenkor már hűvösek, az őszi idő megkívánja kényelmes vagy akár profi melegítőket, átmeneti kabátokat, mellényeket, amelyek viszont outdoor sportolás közben könnyen koszolódhatnak. Sokszor a magunk kárán tanuljuk meg, hogy a sportruházat tisztítása nem egyszerű kérdés, a csúcstechnológiával készült impregnált ruhák ugyanis igen érzékenyek a mosásra. Egy alapos, 40 fokon végzett mosás például másfél óra alatt akár tönkre is tehet egy több tízezer forint értékű professzionális sportruházatot.

A Samsung Eco Bubble mosógép kitűnő megoldást kínál erre a problémára, hiszen kíméletesen tisztítja ruháinkat már alacsony hőfokon is. Még azokat az érzékeny szabadidőruhákat is bátran moshatjuk vele, melyek impregnált vízlepergető anyagból készülnek.

 

A Samsung Eco Bubble mosógép ugyanis egyedi technológiával működik: a mosószer és víz keverékéből aktív habot képez, ez pedig védelmet nyújt a vízhatlan réteg kopása ellen, és egyenletesen járja át a ruhákat, ezzel minimálisra csökkentve a vízálló, szabadtéri sportokra használt ruhák károsodását. Ráadásul a különleges folteltávolító programnak köszönhetően a makacs foltokat egyetlen programmal, külön folteltávolító vegyszer használata nélkül eltávolíthatjuk. Emellett fontos az is, hogy a ruha impregnált anyagához ajánlott  mosószert válasszuk, hiszen így az Eco Bubble mosógép megfelelő programjával kombinálva kényes, vízhatlan, lélegző anyagból készült ruháink alacsony hőfokon mosva is tiszták lesznek, miközben megőrzik azokat a tulajdonságaikat, amelyekért megvettük őket.

A Samsung Eco Bubble mosógépek nem csak a ruháinkkal, de a környezetünkkel is kíméletesek, hiszen olyan környezetbarát készülékek, amelyek használatával energiát takaríthatunk meg. Érdemes Eco Bubble mosógéppel óvni legféltettebb ruháinkat, hogy még több emlék fűződhessen hozzájuk!

 

Exit mobile version