1200 amerikai dollárt, vagyis mintegy 266 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek ezért a teljes egészében ehető húsvéti dekorációért, mely egy csoki nyuszicsaládot ábrázol a konyhában, sütés-főzés közben.
A különlegességet Nicolas Cloiseau, a neves, párizsi La Maison du Chocolat mestercukrásza kézzel formázta és festette meg, tej-, fehér-, illetve étcsokoládéból, és mindössze egyetlenegy darab készült belőle.
Read more at http://www.foodbeast.com/2014/04/12/this-adorable-100-chocolate-easter-atelier-will-run-you-1200/#4QkDsiPvp6hLP16E.99
Nicolas Cloiseau, Master Chef of La Maison du Chocolat
Read more at http://www.foodbeast.com/2014/04/12/this-adorable-100-chocolate-easter-atelier-will-run-you-1200/#4QkDsiPvp6hLP16E.99
Read more at http://www.foodbeast.com/2014/04/12/this-adorable-100-chocolate-easter-atelier-will-run-you-1200/#4QkDsiPvp6hLP16E.99