DIY: 7 tuti csináld magad workshop hétvégére

Séllei Lilla | 2015. Április 10.
Varrhatsz táskát, készíthetsz szappant, díszíthetsz tortát – 7 DIY program: árak és helyszínek.

1. Készíts pecsétet!

Készíts táskát, keverj kencét! - 7 tuti csajos workshop

Egy pecsétkészítő workshopon megismerkedhetsz azzal, hogyan lehet kézzel pecsétet készíteni. Ezután van lehetőség elkészíteni egy vagy két, saját grafikával díszített 5 cm x 5 cm méretű egyedi pecsétet.

2. Keverj kencét!

A bolti krémek helyett használhatsz magad készítette kencéket. Az ezekhez szükséges tudást megszerezheted a Házikence Tanodában, ahol megtanulhatod a kozmetikumkészítés kémiáját, teljesen közérthető nyelven és gyakorlati módon.

3. Míves betűk!

Ha imádod a gyönyörű kézírással készített feliratokat, és szeretnéd te is elsajátítani az írásuk technikáját, akkor ezt a workshopot neked találták ki! Ezen a gyorstalpaló DIY kalligráfiakurzuson a résztvevők egy kihalófélben lévő, de napjainkban reneszánszát élő művészeti ággal ismerkedhetnek meg.

4. Szitázz!

A Printában régóta szerveznek szitakurzusokat, ahol két óra alatt megismerkedhetünk a szitanyomás titkaival.

5. Készíts táskát!

A Medence csoport workshopján nemcsak egyedi táskákat készíthetünk, de a molinók és ponyvák újrahasznosításával is megismerkedhetünk.

6. Díszíts tortát, mint a profik!

Tavasszal Az én Tortám egy egész workshopsorozattal várja a desszertek rajongóit. A programok között lesz cukorvirág és krémes torták készítése, de a népszerű Naked torták világába is elkalandozhatunk, hogy az élővirág-applikációról ne is beszéljünk!

7. Workshop az egész családnak

A Ginger Brownie gyerekruhamárka várja a családokat márciustól májusig. Lesz léghajókészítés, aztán Tavasztündér-korona-kreálás, párnakészítő-foglalkozás, sőt még anya-lánya délelőtt is, ahol babaruhát varrhattok.

Exit mobile version