Francia báj kis alapterületen

nlc | 2015. Július 31.
Mitől lesz egyedi egy kis alapterületű, nagy belmagasságú lakás, amelybe a jobb térkihasználás érdekében egy galériát is beépítettek? A kiegészítőktől! Minden lakás akkor jó, ha van benne valami egyediség, ami megkülönbözteti a több száz hasonló adottságú lakótértől.

Már szinte az unalomig ismeri mindenki a kis alapterületű lakásokra vonatkozó általános szabályokat: világos színek a falakon, a tér méreteihez alkalmazkodó, többfunkciós bútorok, beépített tárolók, a nagy belmagasság optimális kihasználása. Ha mindenki ezek alapján rendezné be a saját otthonát, akkor pont a lényeg veszne el, a lakások egyénisége.

A mai otthontúránk főszereplője egy 36 négyzetméteres, 3,4 méter belmagasságú, egy légterű otthon. Minden megvan benne, ami kell: fekete-fehér kontraszt színpár, világos fapadló, jól funkcionáló bútorok, bájos kis erkély.

Mi az a bizonyos plusz? A rusztikus hangulatot árasztó étkezőasztal köré tett székek. A könnyed, francia eleganciát magán viselő Tolix székek a lakás védjegyei, általuk vált ez az otthon egyedivé, megjegyezhetővé.

Nézd meg a többi képet is az Inspiráló otthonok blogon!

Exit mobile version