A legszuperebb textilek a gyerekszobába

Séllei Lilla | 2015. Augusztus 11.
Ha unod a rózsaszín cicákat, a kék mackókat, és különlegesebb textilekkel akarod berendezni a babaszobát, akkor ez az összeállításunk neked szól!

Ha különleges textilekkel szeretnéd berendezni a babaszobát, akkor nem vagy könnyű helyzetben. Sajnos a hazai piacot még mindig az elcsépelt rózsaszín és kék mackómintás anyagok uralják. Persze aki keres, az talál, de mi most ezt a keresést szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy összeszedtünk három, stílusában is különleges textilt és kiegészítőket. A lepedők mellett rácsvédőket, pólyákat, takarókat, párnákat és tárolódobozokat is válogattunk.

 Aranyos csajok

A királylányos eleganciához nem kell feltétlenül mindent csipkébe és babarózsaszínbe öltöztetni: a minimalista aranyminta hasonlóan csillogó, az összhatás pedig sokkal modernebb.

1. Aranypöttyös lepedő, Mamas & Papas 10 990 forint
2. Aranypöttyös rácsvédő, Babyberry 10 990 forint
3. Fodros ágyszoknya, Ikea 1990 forint
4. Aranypöttyös párna, Babyberry 3990 forint

Pici közlekedésmérnököknek

Egy fiúszoba berendezésénél szinte kézenfekvő a járműves minta. Legnagyobb örömünkre ebből is találtunk menő textileket: biciklis pólya, járműves takaró és a kedvencünk a repülős doboz.

 

1. Járműves lepedő, Mamas & Papas 7990 forint
2. Bringamintás pólya, Bugyola 8490 forint
3. Repülős tárolódoboz, Monkie 3820 forint
4. Járműves lepedő, Babyberry 8990 forint

Rózsaszín másképp

A lányok esetében a rózsaszín színt sem kell feltétlenül kerülni, csak gondoljuk egy kicsit tovább, válasszunk merészen!  A pink jelenjen meg a mintákban, és sok-sok fehérrel máris nem lesz olyan elcsépelt a berendezés.

1. Rózsaszín pöttyös tároló több méretben, Babyberry 2290 forinttól
2. Katicás párna, Mamilla 4490 forint
3. Falitároló, Kiddiez 9990 forint
4. Rózsaszín babahinta, Adamo 16 490 forint
5. Rácsvédő párnák, Mamas & Papas 15 990 forint/8 darab

Exit mobile version