3 szuper őszi dekoráció az iskolába

nlc | 2015. Szeptember 06.
Három őszi dekorációs tippet találtunk. Ha a szeptember 1-jei iskolakezdésre nem is, de októberig egészen biztosan elkészülhetnek. A gyerekek imádni fogják.

Szeptemberben ismét visszaülnek a gyerekek az iskolapadokba. Az osztályterem az új tanévben is második otthonukká válik. Hogy minél otthonosabban érezhessék magukat az iskolában, három őszi dekorációs tippet is ajánlunk. Szeptember végére el is készülhetnek.

1. őszi dekortipp az iskolába: mókusos koszorú

A koszorú mérete függ a belehelyezett plüssállatka nagyságától. Készen vásárolható koszorúalapot vastag fonallal tekerj körbe, színes filcből vágj ki hozzá tetszőleges méretű leveleket, melyeket ragassz a koszorú alsó felére. A mókust varrd rá, esetleg ragasztóval rögzítsd a levelekhez. Az őszi dekorációt díszítheted színesre festett tobozokkal, dióval, száraz levelekkel.

2. őszi dekortipp az iskolába: levélgirland

A színes száraz leveleket felfűzheted zsinórra, és lelógathatod a girlandot az ablak előtt, de a falra helyezve is nagyon jól mutat. A leveleket színes papírból kivágott “ágakra” helyezve kartonlapra is ragaszthatod. Ha pedig akad olyan fényt áteresztő fehér függöny, amelyik felhasználható dekorációnak, karton helyett rögzítsd arra a leveleket, melyek csodásan mutatnak ősszel az osztályterem ablakában.

3. őszi dekortipp az iskolába: levélfüzér

Fűzz fel vastag fonalra néhány színes falevelet, szárított narancs- vagy citromszeleteket, fagyöngyöket tetszőleges sorrendben és hosszúságban. Akasztgasd fel az őszi dekorációs füzéreket egy faágra, majd lógasd fel a tanterem egyik falára vagy az ajtóra. Kiválóan mutat még a tábla, a szekrények mellett is.

További iskola, őszi dekortipp témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Exit mobile version