Remek tipp anyáknak “szörnyek” ellen

P.L. | 2015. Október 03.
Minden bizonnyal az összes szülő nyugtatta már meg csemetéjét, azzal, hogy nincsenek szörnyek az ágy alatt, sőt a szekrényben sem! Itt van néhány fantasztikus ötlet, mivel űzd el a "szörnyeket" örökre!

Anya nézzünk be együtt az ágy alá, mert félek” – hallotta ezt már pár szülő, és ilyenkor enyhe mosollyal, de a problémát teljesen komolyan véve hajolunk le az ágy alá, megnézni, hogy vannak-e ott szörnyek. Ilyenkor nem kell megijedni, hanem egyszerűen csak megnyugtatni valahogy a csemetét, hogy semmi vész, anya és apa itt van, az ágy és a szekrény pedig teljesen szörnymentes!

De mi lenne, ha a gyereknek lenne egy olyan barátja, aki mindig védené a szekrényt és az ágy alját?!

Ha van időd és némi kézügyességed, megpróbálhatod, hogy egyszerű öntapadós színes matricalapból mintát vágsz, és felragasztod a gyerek ajtajára. Ha pedig azt szeretnéd, hogy amikor lekapcsolod a lámpát, a csemete új barátja azonnal előbújjon, nincs más dolgod, mint foszforeszkáló matricából kivágni a mintát. Így mindig láthatja az “őrszemet”, akire, miután te leellenőrizted a terepet, rábízhatod az éjszakai felügyeletet!

Nagyon édes rajzok, eleve vidámabbá tesznek minden szobát. Íme néhány minta!

 

Olvass még otthon témában

 

Exit mobile version