Őszi dekortippek – színkavalkád az otthonodban

cafeblog/lotusz | 2015. Október 28.
Sárgák, barnák, narancsok, vörösek – az őszi táj gyönyörű színkavalkádja az otthonodban is jól mutat. Ilyenkor ősszel egyre jobban begubózunk a házba.

De ilyenkor is tudunk olyan szépséget behozni az otthonunkba, ami színpompás, változatos és ahányszor ránézünk, azonnal feldobja a napunkat. Az őszi színek feldobnak, energetizálnak, kihoznak a depresszióból. Vidámabbá és nagyobb életkedvűvé tesznek.

De hogyan hozhatjuk be az otthonunkba ezeket a szépségeket? Az egyik kedves ismerősöm lakását lakberendező rendezte be. És nála minden fehér (fú, nekem az túl steril egyébként), viszont mégis szuperül van megcsinálva: van egy tavaszi-nyári “arca” a lakásnak, és van egy őszi–téli. Hogyan is lehetséges ez. Mivel a legtöbb bútor, a padló, a kanapé stb. fehér, ezért a kiegészítőkkel lehet játszani: amikor tavasz–nyár van, akkor a kiegészítők (a szőnyeg, a párnák, a vázák, a virágtartók…) zöldek, sárgák, rózsaszínek – a lényeg, hogy friss legyen, mint egy tavaszi virág, és ősszel–télen pedig minden narancssárgásba borul.

Így az otthonnak van egy nyári és egy téli arca. Az épp aktuális kiegészítőket el lehet helyezni, a másik szettet pedig pl. a kamrában lehet tartani. Nem kell nagy dolgokra gondolni! És mégis az egész lakás arca megváltozik. Hogyan csempészd be az otthonodba az őszt?

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

Exit mobile version