Így tárold a legót!

Séllei Lilla | 2016. Január 08.
Segítünk, hogy ne lépj folyton bele egy legóba, és hogy minden mindig készlet hiánytalanul meglegyen!

Gyakorló szülőként a kedvenc játékaim közé tartozik a legó, imádok a gyerekkel közösen alkotni, építeni. De nem sok a legóhoz hasonló játék van, amire ennyire dühös is tudok lenni: folyton mezítláb rálépek egy-egy darabra, aztán pedig rendre eltűnnek az egyes elemek, a hiányos készletet pedig nem lehet összerakni. Nos, ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük, ha a legó tárolására speciális rendszerezőket szerezzük be.

Inspirációnak kezdjük egy galériával! Ha a hely engedi, akkor például külön legózó asztalt készíthetünk ládákkal, a minifigurák kerülhetnek nekik szabott polcokra. Ha ömlesztve akarjuk tárolni a darabokat, akkor bedughatjuk az ágy alá egy ágyneműtartóban, vagy választhatunk speciális legózó takarót is, ami tároló is egyben. A rendszerezéshez jól jönnek műanyag dobozok, fiókos tárolók vagy akár gyorszáras nejlonzacskók is, az útmutatókat pedig lefűzhetjük.

Így tárold a legót!

Segítünk, hogy ne lépj folyton bele egy legóba, és hogy minden mindig készlet hiánytalanul meglegyen!

Az IKEA cipőtárolónak árulja, de ez a felakasztható, kicsit áttetsző zsebes tároló a legóknak is szuper, ahogyan a H&M Home szennyestárolója is, aminek előnye, hogy a zsák szája összehúzható. Ha a játéktároló szekrény egyik polcát szeretnénk a legók helyének, akkor válasszunk kis méretű, fiókos rendszerezőket. A már említett ágy alatti tároláshoz mi pedig ezt a fedeles, műanyag ágyneműtartót ajánljuk. 

1. Fiókos műanyag tároló, Jysk 1490 forint
2. Zsebes, akasztós tároló, IKEA 1790 forint
3. Rekeszes tároló füllel, Jysk 1490 forint
4. Fiókos tároló, IKEA 4990 forint
5. Textilzsák, H&M Home 3990 forint
6. Ágy alatti tároló, IKEA 3000 forint

Exit mobile version