6 dekortipp szingliknek

nlc | 2016. Február 04.
Ha átolvasod ezeket a szuper tippeket, többet tuti nem búsulsz azon, hogy nincs kivel megosztanod az ágyad!

Egy pillanatra tekints el az egyedül lakás hátrányaitól (nincs is túl sok), és adj hálát, hogy egyes-egyedül élvezheted ki kis birodalmad minden szegletét! Ha hirtelen egy ilyen se jut eszedbe, akkor olvass tovább – olyan dolgokban találhatsz örömöt és könnyebbséget, amikről nem is hitted volna!

Ne feledd, egyedül élni felszabadító és sikkes, de mindenekelőtt átmeneti állapot – ezért élvezd ki, ameddig tart!

1. Rendben tarthatod a konyhád

Az időd nagy részében egy személyre főzöl, ezért sosem úszik a konyha. Hatalmas étkezőkészletre sincs szükséged, hiszen a családi vacsorákat legtöbbször nem nálad rendezik.

2. Egész alakos tükröt tarthatsz

Annak is megvan az előnye, ha nincs, aki végigmustráljon, hogy jól nézel-e ki. Egy hatalmas, falnak támasztott dekortükör! A nagy tükör ráadásul a kis teret is megnöveli optikailag.

3. Olyan színekkel dekorálsz, amilyenekkel csak akarsz

Ha egyedül élsz, a saját ízléseden kívül senkiére nem kell tekintettel lenned – így akár az egész otthonod rózsaszínben fürödhet!

4. Relaxálhatsz

Bármikor elmerülhetsz a fürdőkádban gyertyákkal körülvéve, hiszen nincs, aki siettessen. 

5. Mindig teli lehet a bárszekrény

Hiszen egyedül lakni nem egyenlő a magánnyal! Látogatóid akadhatnak bőven, akiket stílusosan mindig megkínálhatsz valami finom itallal.

6. Felnőtt módon dekorálhatsz

Gyereket nevelni csodálatos, de ki ne sírná vissza az egyszerűen rendben tartható lakás élményét? Bármilyen kényes anyagot vagy drága berendezést megvehetsz, mert nem kell a lurkók vircsaftjától tartanod. Annak is eljön az ideje, addig élvezd ki a katonás rendet, vagy a saját kényelmes rumlidat.

Forrás: Popsugar

Exit mobile version