6 bámulatos ballagási csokor általános iskolás lányoknak

nlc | 2016. Június 08.
Valami különlegessel lepnéd meg ballagásán általános iskolás lányodat, barátnődet, rokonodat? Inspirációul mutatunk hat bámulatos ballagási virágcsokrot, melyeknek egyetlen nyolcadikos lány sem tud majd ellenállni.

A június közepére tervezett általános iskolai ballagásokig néhány nap még hátravan. Ha épp mostanában gondolkodnál azon, vajon milyen ballagási csokrot köttess a virágossal, hat gyönyörű és meglepő ötletet találtunk ehhez. Kétségkívül valamennyi csokor különleges, de egy ilyen napra jár is a különleges ajándék.

1. ballagási csokor általános iskolás lányoknak

A lila rendkívül népszerű szín az általános iskolás lányok körében. Lila rózsacsokorral pedig egészen biztosan különleges meglepetést szerezhetsz a ballagásra.

2. ballagási csokor általános iskolai lányoknak

A rózsaszínt imádó lányoknak rózsaszínű rózsacsokrot javaslunk. A ballagási csokrot egy rózsaszín plüssmacska vagy mackó, kutya tökéletessé varázsolhatja. Cuki?

3. ballagási csokor általános iskolás lányoknak

A vadvirágokból összeállított csokor káprázatosan szépen mutat. Egyedi és különleges. Egyetlen hátránya, hogy a mezei virágok sajnos nem igazán tartósak, ettől függetlenül bátran ajánljuk, mert csodaszép tavaszi virágcsokor köthető belőlük.

4. ballagási csokor általános iskolás lányoknak

Csokiimádó nyolcadikos lányok előnyben, és akkor is, ha csokicsokrot álmodtál a ballagónak. Ehhez talán csak annyit fűznénk hozzá, érdemesebb a ballagás után átadni szerettednek, mert könnyen lehet, ha az osztálytársak meglátják, pillanatok alatt semmi nem marad belőle.

5. ballagási csokor általános iskolás lányoknak

Bizony, a virágkötők már ilyet is tudnak. Virágokból formázott kiskutya. Amennyire cuki, épp annyira fogják imádni a nyolcadikból ballagó lányok ezt a különleges virágcsokrot.

6. ballagási csokor általános iskolás lányoknak

Ez lehet a minden egyben ballagási virágcsokor, hiszen a csodaszép színes virágok mellett lufikat és még macit is kötöttek bele. Telitalálat, csak imádni lehet.

Általános iskolai ballagás témában írt cikkeink az NLCafén

Fotók: Pinterest

Exit mobile version