Kanapé és vendégágy – a legtutibb, legszebb kihúzható kanapék a nappaliba

S. L. | 2016. Október 07.
Egy kinyitható kanapé praktikus lehet a nappaliban, ha nem rendelkezünk vendégszobával.

Ha bizony kevés a hely, akkor a hálószobák mellett nem árt fekvőhelyeket a nappaliban is kialakítani. A legjobb, ha kinyitható kanapét választunk, így vendégszoba hiányában aludhatnak a nappaliban a vendégek. Kinyitható kanapék tekintetében elég széles a kínálat, a legolcsóbb megoldásoktól választhatunk a több százezres, kinyitható sarokkanapékig mindenfélét. Ezekből szemezgettünk most!

Tűzpiros, L alakú kanapé, IKEA, 59 990 forint. Az L alakú, kinyitható kanapék között ez a fekete és piros színben kapható IKEA kanapé elég olcsó megoldásnak számít. Ha fontos az ár, őt válasszuk.
Kerekes kanapé, IKEA, 89 990 forint. A fiatalok kedvelik ezt a könnyű, egyszerűen mozgatható, ki- és becsukható, kerekekkel felszerelt kanapét. Hátránya, hogy ágyneműtartója nincs, ezt nem árt a döntésnél figyelembe venni.
Bézs kanapé, IKEA, 149 990 forint. Minimalista és visszafogott, nem túl robusztus kanapé.
Retró stílusú kanapé, JYSK, 64 900 forint. Akiknek fontos a dizájn, azok válasszák ezt a most nagyon népszerű, retró stílusú, kinyitható modellt.
L alakú kanapé, JYSK, 159 900 forint. Kicsit borsosabb az ára, mint az L alakú piros változaté, de a kivitelezése is profibb, a fekete huzat ráadásul jobban bírja a koszt, ami kisgyerekeseknél vagy állattartóknál nem mellékes tulajdonság.
Fehér, variálható kanapé, Möbelix, 349 900 forint Ez a kanapé tényleg luxusdarab, nemcsak mérete és variálhatósága, hanem az ára miatt is.

 

Textilbőr kanapé, Mömax, 99 990 forint. A bőrkanapéknál jóval olcsóbb ez a textilből és textilbőrből készült, kinyitható modell.
Exit mobile version