4 egyszerű, de mutatós lakásdekoráció, amivel az ősz beköltözhet hozzád

nlc | 2016. November 08.
Az ősz csodálatos narancssárgái és barnái, a zizegő falevelek és a fényes gesztenyék nemcsak a természetben, de otthonunkban is szuperül mutatnak. Ezért most mutatunk néhány szuper dekorációs ötletet, amivel otthonunkba költözhet az ősz!

1. Keretezz leveleket!

Végtelenül egyszerű, mégis nagyon szép, ha néhány különleges formájú és színű levelet keretbe rakunk, hogy a falainkat díszítse. Ráadásul levelet gyűjteni szuper móka!

 

2. Tobozfüzér 

Ha már amúgy is a fák között járunk, hogy szépséges leveleket gyűjtögessünk, szedjünk össze néhány tobozt is! Ha a tobozokat befestjük, majd – egy szalagot megkötve a lemezkék között – füzérre fűzzük őket, látványos és filléres dekorációt készíthetünk.

3. Őszi csokor

Egy csodálatos, illatozó virágcsokor mindig jól jön a lakásban – nem csak nyáron. Az őszi csokorba kerülhetnek szárított virágok és akár más termények is. Tegyük befőttesüvegbe az igazán rusztikus hatás kedvéért!

 

4. Asztaldísz őszre

Ha látványos díszt szeretnénk az étkező- vagy dohányzóasztalunk közepére, csináljunk ilyen mutatós, őszies asztaldíszt! Válasszunk apró dísztököket, és helyezzük el mohával, terményekkel, akár gesztenyével és tobozzal beszórt tálon!

Még több szuper DIY ötlet az NLCafén:

TattoedMartha

Exit mobile version