Így hangold át a kanapédat néhány párnával!

S.L. | 2016. November 16.
Egy-egy jól megválasztott díszpárnával teljesen új stílust adhatunk a kanapénknak. Most ezt be is bizonyítjuk egy unalmas, fehér tucatkanapé példáján.

Adott az IKEA Klippan kanapéja fehér színben – ennél egyszerűbb tucatterméket nemigen találni, mi mégis stílusos bútordarabbá varázsoljuk néhány párnával. Legyél akár romantikus, akár minimalista, ezt a kanapét akkor is a nappalidba tudod illeszteni.

Minimalista

Ha minimalista stílusban gondolkodsz, akkor a színek terén a fekete-fehér és szürke árnyalatok között keresgélj. Az egyszínű díszpárnák mellett jó választás lehet egy geometrikus formákkal dekorált párna is.

1. Fekete geometrikus, JYSK, 2290 forint
2. Kilométerórás, IKEA, 1990 forint
3. Fekete párna, IKEA, 995 forint

Gyerekeknek

Ha a kanapé a gyerekszobában kapott helyet, akkor vásárolj nekik szánt párnákat. Most nagyon divatosak a nagy méretű, különböző állatokat formázó párnák, vagy éppen kedves házikók.

1. Mopszos párna, Krisko Design, 4990 forint
2. Házikós párna, IKEA, 2990 forint
3. Kutyás párna, IKEA, 2990 forint

Aranyos

Arany és rózsaminta – ezeknél keresve se találhatnál nőiesebb, romantikusabb párnákat. Nyugodtan keverd a mintákat, látható itt is jól megfér egymás mellett a cikcakkmotívum a buja rózsákkal.

1. Arany cikcakkos, Babyberry, 3990 forint
2. Aranyszínű koronás párna, Krisko Deisgn, 5890 forint
3. Rózsás, JYSK, 3290 forint

Egzotikus

Színek, flamingók és kaktuszok – máris úgy érezheted magad, mintha nyaralnál, és a nappalidban nyoma sem lesz a téli borongós időnek. Egy merész és fiatalos lakásban pompásan mutatnak ezek az elemek.

1. Flamingós, F&F Home, 2859 forint
2. Színes, geometrikus, IKEA, 1290 forint
3. Kaktuszos, JYSK, 2990 forint

Exit mobile version