250 millió éves barlangból csinált álomotthont az élő Flinstone Frédi

nlc | 2017. Január 12.
A rohanó nagyvárosi életből sokan legszívesebben menekülnének vissza a természetbe. Így volt ezzel ez a férfi is, aki időt és pénzt nem sajnálva egy barlangot alakított álmai otthonává.

Emlékszel még a Flinstone család barlangházára? Egy férfi valóságot csinált a meséből, és a kőkori stílust ötvözte a modern otthonok kényelmével.

Ehhez egy észak-angliai, 250 millió éves barlangot választott helyszínül, aminek felújítására több mint 67 millió forintnak megfelelő összeget költött, és ezerórányi kétkezi munkát áldozott.

A férfit Angelo Mastropietrónak hívják, és sokáig egy nagy ausztrál cég vezetője volt, mígnem pár évvel ezelőtt szklerózis multiplex szindrómát állapítottak meg nála. Az idegrendszert megtámadó betegség miatt Angelónak paralízise lett – ez ösztökélte arra, hogy egy egyszerűbb, nyugodtabb életformára váltson.

Állapota ellenére rengeteget dolgozott a barlangon, hogy kényelmes és élhető lakhellyé változtassa. Rengeteg részlet a saját keze munkáját dicséri, és a házba a vizet és a padlófűtést is bevezette, és természetesen wi-fi is van.

Egyelőre a barlang nem szolgál Angelo állandó otthonául, de tervezi, hogy előbb-utóbb teljesen beköltözik. Addig is viszont a ház kiadó, és nagy népszerűségnek örvend: az emberek imádják a kőkori életet.

Forrás: Mirror

Exit mobile version