10 nappali, ami szürkében és sárgában pompázik

Kun Gabi | 2017. Január 15.
A szürke csajos és ultramodern színné vált az elmúlt évtizedben, főleg a nappaliban. Valószínűleg pont azért, mert a semlegessége miatt pompásan keverhető más, vibráló színekkel.

A szürke ideális háttérszín, akár a falakon, akár a bútorok szövetein köszön vissza, aminek számtalan árnyalatát jól ki lehet használni attól függően, hogy épp milyen hatást szeretnénk elérni. A világosabb árnyalatokkal közösségi teret hozhatunk létre, a sötétszürke pedig a maga drámaiságával egy olyan környezetet tud teremteni, ahol könnyebben fókuszálunk, ezért dolgozószobába tökéletes.

Önmagában persze nem annyira szívderítő szín, de a semlegessége miatt szinte minden szín jól illik hozzá, főleg az olyan élénk színek, mint a sárga, ami egy abszolút hangulatjavító hatású, így a borús szürkével kombinálva remekül mutat a nappaliban. Ha a sárgát nem nagy felületeken használjuk, hanem kiegészítőkben a szürke mellett, akkor nem ugrik annyira az arcunkba, hogy a vibrálásával zavaró legyen, csak észrevétlenül megvidámít, ha belépünk a szobába.

Ebben a 10 nappaliban mindenféle variáció megjelenik: a játékos, bohém külsőtől egészen a klasszikusabb berendezésig.

Exit mobile version