Olyan mint a lehelet, hűteni és fűteni is tud….

Columbus klíma | 2017. Június 01.
Emlékszem, klímát először valamelyik amerikai filmben láttam. Ott zúgott az ablakban egy hatalmas ventilátor. Hol van az már….
Olyan mit a lehelet, hűteni és fűteni is tud….

A mai klímák nemcsak dizájnban és teljesítményben, hanem funkciókban is magasan felülmúlják elődeiket. A különbség olyan, mint egy japán legyező és egy ventilátor között.

Kíváncsi vagy, mit tud még egy légkondicionáló azonkívül, hogy tökéletes hőmérsékletűre hűti a lakásod, a legnagyobb kánikulában is?

  1. Fűteni is tud
    Bizony ez nem jön rosszul, amikor a szeszélyes időjárás 20 fokos hőmérséklet-különbséget produkál fél nap alatt.
  2. Sőt! Nemcsak fűt, de arra is vigyáz, hogy hogyan. Fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fújja ránk a hideget
  3. Nekem a legfontosabb, hogy nincs zaj! A minőségi klímák halkan, és megbízhatóan működnek
  4. Mobilhoz tervezve. A Fisher l klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhatunk a telefonos appon keresztül, így amikor hazaérünk, a kívánt hőmérséklet vár otthon.
  5. A másik nagy kedvenc a “Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés. A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Tedd a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontjára, vagyis oda, ahol a legtöbb idődet töltöd, és akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az igényeidhez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
  6. Fontos, hogy már van öntisztító funkció is, amely megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
  7. Erről jut eszembe! Párátlanítanak is!
  8. Különböző szűrők, amelyek segítenek tisztán tartani a levegőt. Pl., A Fisher Summer klímákban Silver Ionszűrő, melynek bevonata ezüstionokat tartalmaz. A kórokozókkal, baktériumokkal érintkezve behatolnak azok sejtszerkezetébe, és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő fertőtlenít, és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat. A Fisher Professional és a Fisher Art klímák különlegessége a Plazmaszűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

Természetesen még sok-sok mindent tudnak a Fisher klímák az éjszakai üzemmódtól, az időzítésen keresztül, a speciális hőcseréléstől az automatikus légterelésig.

De, hogy a pénztárcánk is örüljön, a 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhetünk a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működésük is.

Kánikula? Felejtsd el!

Próbáld ki a Fisher klímáit!

Aztán megírhatod, milyen extra funkciói vannak még, amiket én lehet elfelejtettem. Pl., hogy nagyon szerethető!

 

Exit mobile version