Így tanította meg a kutyáinak, hogy ne zavarják, miközben otthonról dolgozik

nlc | 2020. Május 09.
A karantén miatt home-office-ba kényszerült a gazdi, akinek a kutyái eleinte úgy gondolták, ezennel elkezdődött a róluk szóló végtelen játékidő. Ezzel kellett kezdeni valamit.

Mint sokan mások mostanában, Rochelle Andonian is karanténba került, és átállt az otthoni munkavégzésre. Két kutyája, Salty és Bling viszont egy pillanatra sem hagyták dolgozni, állandóan próbálták rávenni a gazdit, hogy játsszanak és menjenek sétálni. Például folyton bevitték a szobájába, és az íróasztalára vagy egyenesen a laptopjára tették a labdáikat.

Andonian persze hamar megelégelte, hogy folyamatosan megszakítják a koncentrációban, arról nem is beszélve, hogy a kutyái mindig ugattak, ha valaki elhaladt a bejárati ajtó előtt, ami érthető, hogy meglehetősen zavaró volt például telefonálás vagy egy online videokonferencia közben. Egy idő után mindezt már Andonian kollégái is szóvá tették neki. „Akárhányszor beszéltünk a munkatársaimmal, a kutyáim valamiért szükségét érezték, hogy ők is részt vegyenek a beszélgetésben” – nyilatkozta a gazdi a The Dodo internetes portálnak.

Andonian ezek után úgy döntött, eljött a cselekvés ideje, ezért új szabályokat fektetett le és alakított ki Salty és Bling számára a home office-ban. Először arra tanította meg őket, amikor anya telefonál, akkor a két golden retrievernek csöndben kell maradnia. Úgy tűnik, a kutyák meg is tanulták a leckét. Ehhez a gazdi ábrákat is készített a kutyák számára, a gyakorlásról készült tündéri képeket itt nézhetitek meg

Mi is mutatunk egyet: 

Még több cuki kutya a karantén idején: 

Exit mobile version