Anya és lánya annyira közel áll egymáshoz, hogy még egymás házi szexvideóit is megnézik

Á.K. | 2021. Június 02.
Szép dolog, ha egy kapcsolat szoros anya és lánya között, de talán itt is előfordulhat, hogy már túl sok. Ilyen például a 44 éves Karla és a 26 éves Rykia kapcsolata, akik nemcsak az intimgyantázást végzik el egymáson, hanem egymás szexvideóit is megnézik.

Karla és Rykia az alabamai Jacksonville-ben élnek, és szinte mindent együtt csinálnak. Imádnak együtt főzni és amikor csak lehet, közösen néznek filmeket. Ez eddig még rendben van. Közös hobbijuk még a twerkelés. Ez már kicsit furcsább, de oké, még belefér. Viszont amikor azt mondják, hogy évek óta intézik egymás intimgyantázását, és a szexvideóikat is megosztják egymással, azért már mindenki furcsán néz egy kicsit – derül ki a Sun riportjából.

Egy nagyon szoros anya-lánya kapcsolat (részlet a Sun riportjából)

Édesanyám a legfontosabb ember az életemben. Bármikor, bármiben számíthatok rá, amit nagyra értékelek benne

– mondta Rykia.

Ő az a személy, akit először látok, miután felkeltem, és őt látom utoljára elalvás előtt

– tette hozzá Karla. A nő szerint néhány ismerőse kissé zokon veszi, hogy ennyire szoros kapcsolatot ápol a lányával, sőt egyenesen bizarrnak tartják ezt. Különösen az szokta sokkolni az embereket, amikor tudomást szereznek arról, hogy évek óta intézik egymás intimgyantázását. A csúcs azonban, amikor elmesélik, hogy már látták egymás szexvideóit. Először Karla mutatta meg a lányának a sajátját még két évvel ezelőtt, és egy éve Rykia is megmutatta az édesanyjának a sajátját. Elmondása szerint ebben semmi rosszat nem lát, mert klassz anyai tanácsokat kapott a szexuális életét illetően, és az sem zavarja, ha mások ezt betegesnek tartják.

Anya-lánya kapcsolatokról az nlc-n:

Exit mobile version