Talált a neten egy videót arról, ahogy a felesége épp egy másik férfival házasodik össze

Á.K. | 2021. Június 05.
Egy kínai férfi a kedvenc videomegosztóján böngészett, amikor elé került egy esküvői videó, amin rögtön megakadt a tekintete. A képen látható nő ugyanis nagyon ismerős volt, és a videót végignézve már biztosan tudta: azt nézte végig, ahogy a felesége nemrég épp egy másik férfival házasodott össze.

35 évesen Yin Cheng (álnév) már viszonylag idősnek számít, így a családja már borzasztóan sürgette, hogy itt lenne az ideje a házasságnak. A férfi emiatt megkért egy profi házasságközvetítőt, hogy találjon egy neki való feleséget. Kínában ez egy ideje megszokottnak számít, különösen azért, mert az egykepolitika és a kínai családi tradíciók okán sokkal több a férfi a népességben, mint a nő. A házasságközvetítő sikerrel járt, bemutatatta neki Nanát, aki ugyan már elvált volt, de megvolt a kölcsönös szimpátia, így némi ismerkedés után megegyeztek a házasságban. A gondok itt kezdődtek – írja az Oddity Central.

A házassági csalás képei (Fotó: odditycentral)

Amikor Yin Cheng apja először találkozott Nanával, elmondta, hogy szeretné megismerni a lány szüleit, ám ekkor a házasságközvetítő közbelépett. Elmagyarázta, hogy a lány szülőfalujánál a kormány épp viaduktot épít, emiatt a családnak költöznie kell, az építővállalat pedig a bejelentett lakók száma alapján kompenzálja az ott lakó családokat. Ha Nana idő előtt legálisan megházasodna, át kéne jelentkezni az új címre, így a családja kevesebb kompenzációhoz jutna. A család most nagyon elfoglalt a költözés miatt, így találkozni sem tudnak, de tartsák meg a házassági ceremóniát, majd később pedig hivatalossá teszik a házasságot, miután lezárult a viadukt-ügy. Végül megegyeztek és egy ceremónia keretében összeházasodtak, a lány pedig még nagyjából hétmillió forint összegben hozományt is kapott Yin Cheng családjától az ékszerek és esküvői ajándékok mellé. Nana már három nappal a házasság után hazautazott a családjához, de utána visszajött, ám feltűnő volt, hogy nagyon gyakran látogatja a családját, és ilyenkor alig elérhető, a telefonját sem vette fel. Elmondása szerint nagyon elfoglalt volt, rengeteget segített az édesanyjának. Yin Cheng a történtek ellenére nem gyanakodott, aztán történt valami: egy napon a kedvenc videomegosztóját böngészte, amikor egy olyan esküvői videóra bukkant, amin Nanát pillantotta meg, amint egy vadidegen férfihoz megy hozzá. A videó friss volt, ezért Yin Cheng felkutatta a feltöltőjét, és ellátogatott a városba, ahol készült. Végül megtalálta a férfit és szembesítette a történtekkel, ők ketten pedig kihívták a rendőrséget. Kiderült, hogy mindketten egy nagyszabású csalássorozat áldozatai lettek, ahol az öt, szervezetten dolgozó csaló hozományokkal rövidítette meg a családokat, majd nyom nélkül leléptek. A csapat összesen 19 kamuházasságot kötött, és összesen 314 ezer dollár értékben raktak zsebre hozományokat. A rendőrség letartóztatta őket.

A kínai egykepolitikáról az nlc-n:

Exit mobile version