Ezért nem látod sohasem Katalin hercegnét vörös körmökkel

Benecz Judit | 2017. Október 23.
Az hagyján, hogy igazán nem is illenének a stílusához a vérvörös karmincák, a hamarosan háromgyermekes hercegné akkor sem festhetné őket feltűnő

Az hagyján, hogy igazán nem is illenének a stílusához a vérvörös karmincák, a hamarosan háromgyermekes hercegné akkor sem festhetné őket feltűnő színűre, ha szeretné.

A királyi család tagjai számára előírt, a megjelenésükre vonatkozó szabályok ugyanis szigorúan tiltják az efféle hivalkodó részleteket. A hivatalos eseményeken a hölgyek számára a természetes hatású manikűr az elvárt, miután pedig Katalin hercegnéről jobbára csak ilyen alkalmakkor készül fotó, esély sincs rá, hogy az ősz trendszínei ragyogjanak vissza körmein.

The Duke Of Cambridge & Prince Harry Attend The Coach Core Graduation

Fotó: Getty Images

The Duke & Duchess Of Cambridge And Prince Harry Attend The Charities Forum Event

Fotó: Getty Images

Ugyanezen okból nem változtat a lemondását fontolgató II. Erzsébet királynő sem körömfestési szokásain, aki évtizedek óta az Essie márka Ballet Slippers árnyalatát viseli.

Fotó: Getty Images

Katalin hercegnének anno az esküvőjén is visszafogott színű manikűrt készítettek, mint azt akkoriban elárulták, körmöse a Bourjois no 28 Rose Lounge és az  Essie 423 Allure lakkokból keverte össze számára a tökéletes árnyalatot.

Royal Wedding - Evening Celebrations At Buckingham Palace

Fotó: Getty Images

Royal Wedding - The Wedding Ceremony Takes Place Inside Westminster Abbey

Fotó: Getty Images

Mentés

Exit mobile version