In Da House 8

nlc | 2001. December 11.
Itt a nagysikerû In Da House sorozat legújabb darabja! A Record Express ismét összegyûjtötte az év legmenõbb slágereit, valamint jónéhány új, már a listákat ostromló felvételt.

A válogatásalbumon mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló dalt, a könnyedebb, dallamosabb discoslágerektől egészen a keményebb hangzású felvételekig.

Tuti tipp a szilveszteri bulikhoz! 

Néhány előadó az In Da House 8 albumról: 






IIO – ’Rapture’

Bár alig pár hónapja csendült fel a ’Rapture’ dallama, mégis bátran kijelenthetjük a szakma és a közönség egyöntetű véleménye szerint is megszületett az év, ha nem az elmúlt évek legnagyobb vokális progressive muzsikája!


Phats & Small





A Phats & Small duó neve nemcsak jól ismert, és elfogadott producerek nevét jelenti, hanem nevükről két legendás DJ is beazonosítható.
Russel Small eleinte rezidens DJ-ként szerzett magának nevet a brightoni Zap Club-ban 1991-ben. Jason Phats itt csatlakozott hozzá, miközben együtt forgatta a lemezeket Carl Cox-szal az Escape-ben.





Sylver

A belga Sylver névre keresztelt popcsapat első slágere a „Turn the Tide” már nem csak a Benelux államokban halmoz sikert sikerre. Ezúttal Magyarországot hódítja meg a három fiatal tehetség. Az együttest Silvy és Wout Van Dessel alkotják, a háttérből Regi Penxten producer írányítja őket.
Exit mobile version