All For Love

nlc | 2002. Január 31.
Itt a vadonatúj sztárcsapat! A szerelem nagykövetei az All For Love nevet választották. A csapat – a designer, a sminkes és a fodrász felkészítése után – készül elsõ videoklipjére és kislemezére, ami a szerelem napján, Valentin napon érik meg.




Az RTL Klub által rendezett Üstökös tehetségkutató verseny négy nyertese, Sofie, Claire, Vivien és Mc.Lovely sok-sok lelkes pályázó közül került ki. Ahhoz, hogy elinduljanak a sztárrá válás útján, bizonyítaniuk kellett ének- és tánctudásukat, pszichológiai alkalmasságukat.

Az All for love tagjai azóta aláírták szerződésüket – mostantól a Warner Music Hungary és a Samurai Songs Records szárnyai alá tartoznak.

Folyamatosan járnak énekórákra, tánckoreográfia-órákra (az Ámokfutók tánciskolában – Susie az Ámokfutók koreográfusa tanítja őket) és természetesen beszédtechnika órákat is minden nap vesznek, ahol a szép beszéd megtanulása mellett az interjúkra is felkészítik őket.






Átestek egy „kis” átalakításon: a fodrász (Perényi Ádám) egy új, egymáshoz is passzoló hajdesignt alakított ki együttműködve a stylisttal (M’orsey Angliából) és a sminkmesterrel (Kukovicza Timea). Természetesen azt is tanulják, hogy tudják saját maguknak elkészíteni a frizurát és az arc design-t (kozmetika, sminktanulás).

A ruhák pedig egyenesen csodálatosak, leírni sem lehet azt az örömöt ahogy fogadták M’orsey által rájuk szabott ruháikat – melyeket az Angliából érkezett stylist úgy készített el, hogy figyelembe vette egyéniségüket, kívánságaikat és érzelemvilágukat – emellett természetesen arra is figyelt, hogy a 4 fiatal ruhája egy stílust tükrözzön és illeszkedjen frizurájukhoz, sminkükhöz.





Nem maradhat el a mindennapi testedzés sem – ez főleg Mc. Lovely-ra vonatkozik, aki azóta már 7 kilót fogyott, de természetesen a lányok is járnak fitness órákra és futni is.
Tény tehát, hogy a „sztárrá válás” rengeteg munkával jár * és gyakorlatilag nincs is szabadidejük, de saját bevallásuk szerint ezt ők egyáltalán nem bánják, hiszen beteljesült rég áhított álmuk. Persze a rengeteg munka mellett azért hétvégenként van idejük egy kis kikapcsolódásra, nemrégiben ők is jártak Kozso mesebirodalmában és buliztak egy nagyot az újdonsült „családjukkal”.
Exit mobile version