DJ Junior nosztalgiázik

nlc | 2002. Április 18.
Club Speed Classic- megjelent Junior legújabb mixlemeze! A legendás Club Speed dalai újra itt vannak együtt, egy albumon.

“1995. október 6-án nyitott meg Szigetszentmiklóson a Club Speed, mely tökéletesen nézett ki, jó volt a design, korszerű hang- és fénytechnika volt beszerelve. Azon a szombat estén mégis egy kicsit féltünk, hogy túl nagy, és az emberek nem fognak kijönni Szigetszentmiklósra, ahol teljesen új modern elektronikus tánczenét akartunk játszani.





Aztán eljött a nyitóbuli: 1995. október 06. szombat este… Mi sem hittük a szemünknek – kb. 5-6 ezer ember tolongott – a szerencsésebbek a klubban, a többiek a klub előtt várva a bebocsátást. Emlékszem én tettem fel az első lemezt, amivel ez a mix is kezdődik: Armand van Helden – Break da 80’s (OK Party People in the House). Mondtam egy pár szót a mikrofonba, hogy megnyitott Magyarország legújabb és legszebb klubja, és hogy mi hárman leszünk ezentúl minden szombaton a házigazdák. Frenetikus hangulat kerekedett, ha jól emlékszem másnap délig játszottunk, és akkor elindult valami, amit ma már legendaként emlegetnek.





A legendát pedig úgy hívták: CLUB SPEED! A modern elektronikus tánczene fellegvára lett az ország, majd összes partyarca ellátogatott ide. Ha visszagondolok rá és a bulizó emberekre, ma is kellemes emlékek öntenek el, hogy ott lehettem a születésétől fogva, és zenélhettem annyi fantasztikus embernek. Az emlékek és a legendák pedig azért vannak és születnek, hogy megemlékezzünk róluk és újra meg újra felidézzük azokat.

Én most megpróbálom felidézni milyen zenék is szóltak azon a helyen, melyet CLUB SPEED-nek hívtak. Remélhetőleg sokak örömére…”
Exit mobile version