A fotografus.com nemzetközi sikere

nlc | 2002. Október 25.
Szabó Zoltán fotográfus honlapja a döntõbe került a magyar rendezésû eFestival versenyen (www.eFestival.hu), így automatikusan részt vehet a Europrix fesztiválon.

A Europrix (www.europrix.org) nemzetközi zsűrije – a verseny első lépcsőjében – 33 országból beérkezett 600 pályázat közül választotta ki a döntőbe került 30 multimédiaalkotást, mely alkotások 7 kategóriába sorolva versenyeznek. A fotografus.com honlap a zsűri döntése alapján bekerült az első 30 pályamű közé. A verseny célja az európai multimédia „ipar” legjobbjainak bemutatása.

A fotografus.com koprodukció; Szabó Zoltán fotóművész képeit a 2000-ben fiatal szakemberek által alakított Visual MINDS Studio öntötte a képernyőn látható formába. A több mint féléves munka célja olyan honlap elkészítése volt, amely a fényképész és a Visual MINDS Studio elképzeléseit, művészi értékeit elegyíti. A www.fotografus.com túlmutat egy online portfolión: a látogatónak teljes „multimédiás” élményben van része. Az eredeti képi megoldások mellé zene párosul, így az elkészült termék önálló alkotásként mutatja be Szabó Zoltán munkáit a Visual MINDS Studio által készített felületen.
A verseny végeredményéről 2002. december 6-án dönt a zsűri, a Franciaországban megrendezésre kerülő Europrix gálán.

A honlap címe: www.fotografus.com
Ajánlott felbontás: 1024*768
A teljes élmény eléréséhez a számítógéphez kötött hangfal is ajánlott.

Exit mobile version