Madonna ideges

nlc | 2002. November 01.
Még az általában rendíthetetlen nyugalmú Madonna is idegesnek tûnt, amikor néhány szemfüles újságíró és fotós várta az után a zártkörû vetítés után, melyen a popcsászárnõ és férje, Guy Ritchie filmrendezõ elsõ közös filmjüket mutatták meg közös barátaiknak.




A Hullámhegy (Swept Away, hazai bemutató jövőre) mindkettejük pályáján fordulópont. A film egyszerre romantikus, ironikus és kalandos: egy elkényeztetett milliomos nő és egy öntudatos matróz kénytelen elviselni egymást egy hajótörés után egy lakatlan szigeten.

A vetítésre meghívták Demi Moore-t, Adriano Giannini-t, Jeanne Tripplehorn-t valamint Luc Besson új filmje, A szállító (hazai bemutató: november.28) sztárját, Ritchie korábbi filmjének főszereplőjét, Jason Statham-et is.





– Életemben nem volt még ilyen idegőrlő másfél órám – nyilatkozta Madonna. – Még a szülés sem viselt meg ennyire: a legjobb barátaimnak megmutatni, amin már vagy másfél éve dolgozunk, egészen megrázó élmény. A vásznat nem is néztem, csak az ő arcukat figyeltem, minden mosolyért hálás voltam, és rettentő ideges, ha nem nevettek ott, ahol én szerettem volna. De végül is azt mondják, tetszik nekik. És kinek higgyek, ha nem a barátaimnak?
Exit mobile version