Britney Spears: Álmok útján

nlc | 2002. December 03.
Lucy (Britney Spears), Kit (Zoë Saldana) és Mimi (Taryn Manning) kislánykorukban a legjobb barátok voltak. Egy éjjel megszöktek otthonról, és egy dobozban elásták a vágyaikat...




Mindegyikük azzal kapcsolatban tett valami emléket a többi közé, amit a legjobban szeretne elérni mire 18 éves lesz. Úgy tervezték, együtt ássák majd ki a dobozt. De nagyon megváltoznak. 18 éves korukban már nem barátnők: egészen másra vágynak, másképp élnek, mint a többiek. A sors mégis úgy hozza, hogy együtt vágnak neki egy hosszú utazásnak keresztül az országon, az álmok városáig, Los Angelesig, ahol egyikük egy lemezcég meghallgatásán szeretne részt venni. Sofőrük, Ben (Anson Mount) egy helyi banda gitárosa: helyes pasi, de állítólag gyilkosságért ült.

Az úton számtalan kaland várja őket: meg kell küzdeniük a világgal, egymással és önmagukkal. Ha célba akarnak érni, meg kell tanulniuk szeretni egymást és önmagukat. Mindezt azért, hogy végül felcsendülhessen a Dal… Tamra Davis korunk egyik legünnepeltebb popcsillaga, Britney Spears dalaiból és álmaiból készített kalandos, romantikus filmet, mely egyben Britney zenei karrierjének kezdetét is elmeséli.
Exit mobile version