Tiffani-Amber Thiessen

nlc | 2003. Január 23.
Thiessen 1974-ben Long Beachen született. Nyolc évesen kezdett el modellkedni, nagybátyja tanácsára. Többek között Barbie-baba reklámokban tûnt fel.





Igaz, ezt nem szerette, mert soha nem foghatta a Barbie-babát, csak Kent. Ezt később azzal magyarázta, hogy nem volt elég szőke. Hát ki tudja… 1987-ben megnyerte a Miss Junior Amerika szépségkirálynő-választást. 5 évre rá szerepelt első mozijában, az A Killer Among Friends-ben.

Saját bevallása szerint első tapasztalatszerzése fájdalmas volt, annyira kimerült, hogy egy masszőrt kellett a szobájába hívatni.





Legközelebb a Rém Rendes Családban vendégszerepelt, itt ismerkedett össze most már exférjével, Brian Austin Greennel. Karrierje következő nagy lépése a Saved by the Bell című sorozat egyik szerepe, amivel nagy népszerűségre tett szert. Ezt követően a Beverly Hills 90210 stábjába is bekerült, ahol jó lányból rosszá változott karaktere. Legutoljára a Horrorra Akadva 2-ben láthattuk. Tiffani egyébként kickboxol, egészsége megőrzésének érdekében.
Exit mobile version