Niki Taylor

nlc | 2003. Március 05.
A csinos modellhölgy 1975-ben született Fort Lauderdale-ben. Bár tengerbiológus szeretett volna lenni, a karrierje más irányba indult, amikor édesanyja 13 éves korában képeket küldött egy modellügynökségnek a fiatal leányzóról.




Nem is tartott sokáig, amíg francia katalógusok és magazinok címlapjára került. Ő lett minden idők legfiatalabb modellje, aki több milliós szerződéshez jutott, amikor a L’Oreal leszerződtette. Niki szintén a legfiatalabb azok közül, akik a Vogue című tekintélyes lap címoldalára kerültek. 16 éves korára megszerezte első millió dollárját, sőt, több mint 160 magazinban szerepelt. Természetesen a kifutón is láthattuk, valamint saját naptára is született. Mára saját cége van (Niki Inc) és ikrek boldog édesanyja. Nemrég a világ 50 legszebb embere közé is beválasztotta a People magazin. Niki imád főzni, s ahogy elég sok modell, ő is bármikor elcserélné divat-cuccait farmerra és pólóra.

A tetkókat is imádja, van egy a lábán, egy a bokáján és kettő a popóján. Bár manapság nincs annyira a rivaldafényben, mégis a 90-es évek egyik legsikeresebb modelljeként tartják számon.
Exit mobile version