A sötétség leple

nlc | 2003. Május 29.
Az elmúlt százötven évben Matilda Dixon – vagyis a "Fogtündér" – legendája sötét felhõként lebegett Darkness Falls városa felett.

Az ártalmatlan öregasszonyt, miután egy szörnyű bűncselekménnyel vádolták meg, a felhergelt csőcselék kegyetlenül felkoncolta. Azt mondják, azóta kísérti Matilda bosszúéhes szelleme a várost. Arra vár, hogy lecsaphasson bárkire, aki éjjel az útjába akad.
Ez történt a gyermek Kyle-lal. Egy éjjel találkozott Matildával, és amikor már azt hitte, hogy megmenekült, valaki brutálisan meggyilkolta az édesanyját.





Vagy csupán látomás volt az egész? Kyle-t (Chaney Kley) azóta nyomasztja annak az éjszakának az emléke és bűntudata. Retteg a sötétségtől. Egy napon azonban nem kerülheti el a visszatérést a városba. Gyerekkori szerelme, Caitlin (Emma Caulfield) hívja oda, mert kilencéves öccsének, Michaelnek (Lee Cormie) ugyanolyan rémálmai vannak, mint amilyenek majdnem őrületbe kergették Kyle-t.

Amikor Kyle megérkezik, kiderül számára, hogy Matilda gonosz szelleme nem csak a fantáziája szüleménye volt. Matilda valóban létezik, és rendkívül veszélyes. A bosszú életeti, és csak arra vár, hogy újra lecsaphasson.
Exit mobile version