Csütörtöktõl VOLT lesz

nlc | 2003. Július 02.
Július 3-5-ig immár 11. alkalommal gyûlhetnek össze egy kis "elõ-Szigetelésre" a szórakozni vágyó fiatalok a soproni VOLT Fesztiválon.






VOLT Rádió
A Fesztiválnak helyt adó Lővér Kempingben, a három nap alatt tízenkét programhelyszín és közel 100 fellépő biztosít a nagyérdeműnek feledhetetlen szórakozást, köztük nemzetközi sztárok, így – többek mellett – a Kosheen, Tito & Tarantula, Doc Scott, Cari Lekebush. A Nyugat-Dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság valamint a Nyugat Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság a „Nyugat-Dunántúli Régió Kiemelt Turisztikai Rendezvénye” címet adományozta a Fesztiválnak. A szervezők a programválaszték bővítése mellett a szolgáltatások minőségének további fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetnek. A rendezvény fő támogatója a Soproni Ászok lett.





Az esemény – a tavalyi évtől – a nagyrendezvényeiről ismert Sziget Kulturális Szervezőiroda portfoliójának részévé vált, s a szervezők célja, hogy főrendezvényük, a Sziget Fesztivál mellett Magyarország második legrangosabb ifjúsági fesztiváljává alakítsák a népszerű soproni eseményt.

A VOLT Fesztiválon a más-más stílust képviselő programhelyszíneken, a hazai zenei élet élvonala mellett, ma már több nemzetközi sztárt is felvonultatnak a szervezők, a programpalettán – a koncerteken túl – partyk, színházi előadások, filmvetítések és egyéb szórakoztató programok is találhatók. Fellép többek között a Sziget Fesztivál tavalyi nagyszínpados sztárja, a Kosheen (UK), a Desperado című filmben megismert Tito & Tarantula (USA/Mex), Doc Scott valamint a világ egyik leghíresebb svéd techno DJ-je Cari Lekebush és a londoni Breakspoll Music Awards díjazott breakbeat DJ-i.

Természetesen a nemzetközi felhozatal mellett a hazai élvonal jelesei, többek között a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, az Irigy Hónaljmirgy, az Anima Sound System, az Animal Cannibals, Sub Bass Monster, Dopeman & Majka, a Korai Öröm, a Freshfabrik és a Nyers koncertjét is hallhatja a VOLT közönsége.
Exit mobile version