Beyoncé

nlc | 2003. Szeptember 04.
Beyoncé Giselle Knowles (Destiny’s Child) 1981-ben született Houstonban. Õ a Destiny’s Child fõ arca, ahogy õ mondja „a csapat anyja".




Vidám természete ellenére azt állítja, hogy ő a legkomolyabb. A legtöbb férfirajongó szerint ő a legcsinosabb, nekik nem árt tudniuk, hogy kedvenc virága a fehér rózsa, parfümöt pedig semmiképp sem szabad neki vásárolni, mert allergiás rá. Példaképe Stevie Wonder, akivel reméli, hogy egyszer találkozhat. Hithű keresztény, az együttes sikerét többek között Istennek tulajdonítja. Pedig a csapat elég nehezen jutott el a mai felállásig. 1990-ben alakultak, akkor csak ő és La Tavia alkotta a „bandát”. 1992-ben csatlakozott Kelly, majd egy év múlva LeToya. Eleinte „Girl Tyme” volt a nevük, de Beyoncé anyjának tanácsára később Destiny’s Childra változtatták. Ő a csapat ruhatervezője, míg férje, Beyoncé apja a menedzser.





1997-ben aztán több tehetségkutató verseny után végre rájuk mosolygott a szerencse: a Columbia Records leigazolta őket. Első slágerük a „No, no, no” lett, ami a listák 1. helyéig jutott. 1998 környékén azonban jöttek a problémák, Le Toya és La Tavia kiváltak az együttesből, ezért a „Say my name” című dal klipjében már két új lány szerepelt, Michelle és Farrah. Az utóbbi hölgy sajnos nem sokáig bírta a strapát, és kilépett az együttesből. Ekkor már nem kerestek új arcokat, maradtak hárman, de Beyoncé szerint erősebbek mint valaha. Új albumuk, a Survivor, és a róla kimásolt maxik óriási sikert aratnak még a fekete zenéket annyira nem kedvelő országokban is.
Exit mobile version