A TV Paprika hamarosan új műsort mutat be Ázsiai Örömök címmel a keleti ízek kedvelőinek!
Ez a jóképű, kicsit hetyke, lezser fiatalember (magyar hangja: Seszták Szabolcs) Malaysiában született, édesanyja kínai, és annak ellenére, hogy londoni tanulmányai után Párizsban és New Yorkban inkább haute couture divattervezőként vált híressé, behatóan ismeri és szereti Ázsia különféle konyháit, és könnyedén meg is főzi a számunkra egzotikus, számára oly ismerős fogásokat.
Malaysia a kiindulópontja Chew hosszú gasztronómiai utazásának, és ezt nem csupán érzelmi okok indokolják, hanem az is, hogy ebben az országban az évszázadok során a maláj, a kínai és az indiai kultúra és életmód keveredett össze, következésképp szinte egész Ázsiát meg lehet kóstolni helyben.
S miközben szavaival kultúrtörténeti hátteret fest, jár a keze, mint a motolla: aprít, fűszerez, forgatja a wokot, és percek alatt ínycsiklandozó fogásokat varázsol elénk. Vele utazni be Ázsiát valóságos szociográfiai tanulmány és szakácsiskola egyben. Érdemes mellészegődni: a bonyolultnak tűnő egzotikus ételek megszelídülnek keze alatt, és kedvet kapunk elkészítésükhöz.