A könnyed francia

nlc | 2005. Május 17.

Renault Modus – Városi autó nőknek

A sokoldalú Modus igazán lendületes és rokonszenves kisautó, amely minden helyzethez alkalmazkodik. Kívül kicsi, belül tágas, belső tere praktikus és nagyszerűen variálható. Különleges, hogy egy ilyen kategóriájú kocsiba befér öt teljes értékű ülőhely és egy csomagtartó is. Tartozékkínálata annyira sokoldalú, hogy a vásárló olyanná alakíthatja át, amilyenné csak szeretné! A Modusra is jellemző a „Renault-biztonság”: a kocsi – a mellékletben bemutatott többi típussal együtt – a lehető legjobb, ötcsillagos minősítést nyerte el az Euro NCAP törésteszten.


Grand Scenic

A Grand Scenic egyterű családi autó, rendkívül megbízható és könnyedén variálható, öt- és hétszemélyes kivitelben kapható. Külső designja dinamikus, belső tere modern és barátságos. Utasterében a kényelem együtt jár a bensőséges hangulattal, a kulcsszó: a mozgás szabadsága! Az ülések átalakításával bővíthető a csomagtér, de emellett ne feledkezzünk meg a hűtött kesztyűtartóról, a padló alatti tartórekeszekről, az első és hátsó ülés alatti fiókokról, valamint a számos, frappáns aprócikktárolóról sem! A Scenic páratlanul kényelmes vezetési élményt nyújt annak, aki kipróbálja.


Renault Laguna – Biztonságos üzlet

Az autó a legújabb technikai és esztétikai megoldásokat tömöríti, amelyek páratlanul nagy biztonságérzetet, menetkényelmet és vezetési élményt biztosítanak. Külső és belső kialakítása egyaránt az exkluzivitást, a magas fokú profizmust, valamint az igényes kényelem szeretetét tükrözi. A Laguna elismerten kategóriájának legbiztonságosabb autója, amely egy sor intelligens berendezéssel segíti, hogy minimálisra csökkenjen a balesetek kockázata. Emellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kedvezőbb árú, mint a többi hasonló autó!


Dacia Logan – Modern. Megbízható. Elérhető.

Az új Dacia Logan ár-érték arányban piacvezető a kisebb városi autók kategóriájában. Dinamikus vonalvezetése modern és kellemes megjelenést biztosít. A Logan kulcsszava a helykínálat: hátsó ülései kellően szélesek ahhoz, hogy három felnőtt is kényelmesen utazzon, csomagterében pedig a poggyász is könnyedén elfér. A Renault-modellekben már bizonyított motorok ebben az autóban is megbízhatóak, tartósak, és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is helytállnak. A biztonságról – többek között – a vezetőoldali légzsák gondoskodik.

A Baumgartner Autócentrum Kft. a Renault-gépjárművek piacvezető magyarországi forgalmazója immár tizenöt éve. Elérhetőség: www.baumgartner.hu
„Renault-ban Baumgartner a partner!”

Exit mobile version