A Vörös-tenger legszebb merülõhelyei

nlc | 2005. Július 04.
A legendás tenger merülõhelyei a világ elsõ búvárterepei közé sorolhatók. Az egész évben ragyogó idõjárás, a kristálytiszta vízû tenger és a kedvezõ árak mind mind növelik a vörös-tengeri partszakasz vonzerejét.




A búvárkodás és a tenger szerelmeseinek készült, színes fotókkal illusztrált útikönyv bemutatja Egyiptom, Izrael, Jordánia, Szaúd-Arábia, Szudán és Eritrea legjobb búvárkodásra alkalmas vizeit, segítséget ad a merülőhelyek és az adott helyszínek megismeréséhez, a leírásokat pedig térképekkel teszi még szemléletesebbé.

A helyi búvárközpontok elérhetőségeinek és szolgáltatásainak bemutatásával akár otthonról is nekiláthatunk megszervezni a búvárkalandot.

Megtudhatjuk, hogy milyen tanfolyamokon kell részt vennünk, mielőtt lemerülnénk, milyen engedélyekre lesz szükségünk, és hol szerezhetjük be ezeket. Naprakész információkat találunk továbbá a közlekedésről, szállásokról, ételekről, helyi szokásokról, fontosabb címekről és telefonszámokról.

A könyvet minden nagyobb könyvesboltban megvásárolhatjuk, vagy akár meg is rendelhetjük közvetlenül a kiadótól a 06 20 354 4219-es telefonszámon vagy a következő e-mail címen: info@lpi.hu

Kiadó: LPI Produkciós Iroda Kft.

Fogyasztói ár: 4990,- Ft
Exit mobile version