dESIGNkONTÉNER’06 újratöltve

nlc | 2006. Szeptember 25.
A tavalyi sikerre való tekintettel idén másodízben kerül megrendezésre a szabad hozzáférésû, ingyenes, köztéri design kiállítás a Városház téren.

Tavaly egy gyártelep indusztriális hangulatú környezetébe hívtuk meg a kortárs design iránt érdeklődőket, míg idén a belváros szívébe, a Városház tér sarkára visszük el az ipari formatervezés és kreatív tárgyformálás legjobbjait.

A szabvány vasúti konténerekben berendezett és a 2006-os Design Hét rendezvényeként szeptember 25. és október 1. között nyitva tartó ingyenesen látogatható dESIGNkONTÉNER ’06 elnevezésű kiállítást idén Karolina Bregula lengyel grafikusnő köztéri tárlata teszi teljessé.

A “Látomások egy palotáról” című lengyel grafikai design kiállítást Demszky Gábor főpolgármester úr és Maciej Szymanowski a Budapesti Lengyel Kulturális Intézet vezetője nyitja meg szeptember 25-én hétfőn, 17 órakor az V. kerület Városház téren.






A dESIGNkONTÉNER ’06 részeként ez a tárlat az A38 Hajó rendezésében szeptember utolsó három napján megvalósuló (szeptember 28-30.), Az Én Városom – Varsó programsorozat részeként működik, – egyben annak információs pontja a Városház téren.





A dESIGNkONTÉNER ’06 kiállítás hivatalos megnyitója az V.ker. Városháztéren szeptember 25. 21h.

A dESIGNkONTÉNER ’06 ingyenes köztéri design kiállítás nyitva szeptember 25. és október 1. között, de. 10.00-20.00-ig.
A kortárs ipari formatervezésben rejlő kreativitást a kiállításon olyan neves résztvevők reprezentálják, mint amilyen a Motorola, a Sporaarchitects, Vitra, a Willbe Design, a Nike, az Electrolux, a Geppetto Studio, az ELLE Dekor, a FORMA Stúdió, az AQUANAUTA és a USE divattervező csapat, a NESPRESSO, és a Városi Tájkép Csoport.

Az installációk vasúti szállító konténerek belső terében állnak össze, amelyek egy városi köztéren felállítva a design sokrétűségét, kézzelfogható közelségét és az ipar mobilitását illusztrálják.
Exit mobile version