Egy pályán a legnagyobbakkal

nlc | 2007. Június 13.
Június 24-én SuCsAMoTa a Hungaroringen! A Suzuki Családi Autós-Motoros Találkozón valóságos technikai parádé várja.




A lóerők szerelmeseinek érdemes beírniuk a naptárba június 24-ét és egy furcsa szót: SuCsAMoTa. Akik valami japán dologra gondolnak, nem járnak messze az igazságtól. Ekkor rendezik a Hungaroringen a Suzuki Családi Autós-Motoros Találkozót, vagyis a SuCsAMoTa-t. Az egész napos ingyenes rendezvényen valóságos technikai parádé várható, ahová a szervezők mindenkit szeretettel várnak, páratlan programválasztékkal. Egyedülálló az esemény, hiszen a Suzuki felvonultatja az általa gyártott autókat, motorokat, mindezt fergeteges szórakozási lehetőségekkel körítve.

A suzukisok mindenkire gondoltak: a motorrajongók többek között a Suzuki zászlóshajójának számító GSX-R versenygépek számára kiírt kupán és a Streetfighter-bemutatón nézhetik végig a lóerők viadalát. Sőt, a jogosítvánnyal és kellő elszántsággal rendelkezők tesztelhetik is a Suzuki-motorokat. Azoknak sem kell csalódniuk, akik inkább a négykerekű járművek iránt érdeklődnek: a legkisebbtől (gokartozás, quadteszt) a hagyományoson át (autók tesztje a tanpályán) a különlegesig (terepjáró, ügyességi szlalompálya) mindenféle méretű, rendeltetésű és formájú Suzuki lesz az ország legnagyobb Suzuki-rendezvényén. Az Adventure Parkban Suzuki quadokat és terepjárókat próbálhatnak ki a látogatók – egy nehezebb, „erdei”, vagy egy könnyebb tesztpályán.





Igazi csemegének ígérkezik a Swift Kupában induló versenyzők bemutatója. Néhány szerencsés látogató élőben is megtapasztalhatja, milyen érzés egy ilyen autó utasaként végigszáguldani a Hungaroringen. Az autósok és motorosok a Magyar Autóklub Mobil Biztonságtechnikai Tanpályáján is tesztelhetik felkészültségüket. Mindezt a levegőből is megnézhetik a vállalkozó szelleműek: a helikopteres sétarepülés az ország egyik legszebb vidéke, a Gödöllői-dombság felett repíti majd a bátor jelentkezőket.

Apropó, levegő: Besenyei Péter műrepülő-világbajnok is igyekszik majd az égre vonzani a tekinteteket, bár nem lesz könnyű dolga. A földön a magyar könnyűzenei élet ismert sztárjai gondoskodnak majd a kikapcsolódásról. Fellép a megasztáros Tóth Gabi, Lola, a fiatalok kedvence, a nosztalgiazenét játszó Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, az örökifjú Ádám és Éva, a több éve csúcson lévő Fiesta zenekar és az ’50-es évek rockabilly hangulatát megidéző Mystery Gang.





A SuCsAMoTa-n a hölgyeket a kifejezetten nekik berendezett pink point/zone-ban várják hennafestéssel, kozmetikai és napozási tanácsadással. Akik elég bátrak önmaguk megismerésére, beülhetnek egy íriszvizsgálatra, egy grafológiai elemzésre vagy éppen az asztrológushoz.
A családi játszóparkban az egyévestől a nagykamaszig mindenkit várnak felfújható légvárakkal, arcfestéssel, pónilovagoltatással, ügyességi játékokkal, trambulinnal, rodeóbikával és mászófallal. A kicsik és nagyok biztonságáról szakképzett személyzet gondoskodik.

A SuCsAMoTa-ra Suzukival „illik” érkezni, de szívesen várnak mindenkit, akit vonz a csúcstechnológia, de a családját sem szeretné otthon hagyni június utolsó vasárnapján.

A SuCsAMoTa részletes programját itt olvashatja. »
Exit mobile version