Nyerj last minute wellnesshétvégét!

nlc | 2007. Augusztus 27.






Hol találom meg a zászlókat, és hogy tudom összegyűjteni őket?

A zászlókat a Nők Lapja Cafe – naponta – megjelenő cikkeiben találod meg, a cikk alján. A játékban való részvételhez ezeket a zászlókat kell összegyűjtened. Csak kattints a cikk alján található színes zászló ikonra – és az automatikusan bekerül a bőröndödbe. A bőröndödet a játék ideje alatt a Lássunk világot rovatban találod meg, rákattintva folyamatosan nyomon követheted, hány zászlód gyűlt már össze. A bőröndöt megtalálod még a jobb oldalon, a nyereményjátékok között. A zászlókat a játék időtartama alatt bármikor, utólag is összegyűjtheted – akár az utolsó nap az összeset! Keresd a bőröndöt és töltsd meg zászlókkal!

Hogy vehetek részt a játékban?

A játékban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt. Az érvényes regisztrációhoz minden adatodat pontosan meg kell adnod, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a nyeremény “kiszállítását”. Csak magyarországi lakcímmel rendelkezők játszhatnak, korhatár nincs.
Az általad megadott adatokat a Nők Lapja Cafe harmadik fél számára nem szolgáltatja ki, és betartja a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat.

Meddig tart a játék?

A zászlógyűjtés 2007. augusztus 27-én indul, és szeptember 9-én fejeződik be, tehát összesen 14 játéknapon keresztül tart. Ez alatt az idő alatt a Nők Lapja Cafe bármely cikkében lehet elrejtve zászló.

A játék menete

A Nők Lapja Cafén megjelenő cikkekben elrejtettünk egy-egy zászlót. A játékban való részvételhez ezeket a zászlókat kell összegyűjtened. A Te dolgod mindössze annyi, hogy elolvasd a cikkeket, és összegyűjts belőlük 10 db zászlót. 10 db zászló összegyűjtése egyenes út az öt db Wellness hétvége egyikéhez.






Nézd meg a nyereményeket:
Hotel Monopoly***
Rosinante Fogadó***
Borostyán Vendégház – Palkonya
Sipito Pihenőpark







Kalandra fel!







Exit mobile version