Rosinante Fogadó***

nlc | 2007. Augusztus 27.
Gondoltad volna, hogy van egy elbûvölõ hely a Szentendrei-szigeten, ahol erdõ szélén, falu végén valódi vendégszeretettel várnak?


Rosinante Fogadó*** a Szentendrei-szigeten






Bizony, van egy ilyen hely, ahol a fogadósok családias fészket varázsoltak a Duna-Ipoly Nemzeti Park szomszédságában, melyben barátságosan és egyedien berendezett szobákkal, nyitott medencével, szolárzuhannyal, szaunával, jacuzzival várnak téged, érkezz egyedül, családoddal vagy barátaiddal.

 










Azért esett választásuk e helyre, mert fontosnak tartják, hogy a hozzájuk érkező vendégek a nyugodt pihenés mellett tartalmasan tölthessenek el néhány napot a Rosinantéban vendégeskedve.


 


 






Szigetmonostortól még három km-re fekszik a Fogadó, éppen szemben Szentendre belvárosával, ahová kishajóval érdemes átkelni. A Rosinantétól a Dunakanyar minden látnivalója és természeti értéke elérhető fél órás autókázással: Visegrád, Vác, Dobogókő, Esztergom, hogy csak a híresebbeket említsük, de felfedezőútra indulhatunk meghódítani a Pilis hegyeit, kalandozni a Rám szakadékban, felfrissülni vagy gyógyulni a leányfalui strandon, Lepencén vagy az esztergomi élményfürdőben.












 


A Szigeten maradva lovagolni, hintózni is lehet, de barangolhatunk a házból kölcsönzött kerékpárokkal is Tahitótfalu és Kisoroszi irányába, vagy körbeevezhetjük a Szentendrei-szigetet. Visszatérve a Rosinante Fogadóba különleges ételekkel várják a vendégeket, melyeket tavasztól őszig a kertben, a fedett teraszon érdemes megkóstolni.


A ház különlegessége a több ezer kötetes könyvtár, melyekből válogatva a szálloda kertjében jókat lehet olvasgatni, vagy társasjátékozni, pingpongozni, dartsozni és petangozni is. A kisgyermekeseket babaszobával, etetőszékkel, játékokkal várják.



 







 Elérhetőségük:

Rosinante Fogadó***
Szentendrei-sziget


Tel: 26-722-000
E-mail: rosilodge@t-online.hu
Internet: www.rosinante.hu







 


 


 


 




 


 














Exit mobile version