Újra itt a SzeptEmber Feszt!

nlc | 2007. Augusztus 27.
Szeptember 7-9-ig újra SzeptEmber Feszt a XVIII. kerületben, a Bókay kertben, ahol egész hétvégén a pörkölt, a zene és a kötetlen szórakozás lesz a középpontban. Fellép többek között a Heaven Street Seven, Nagy Feró és a Beatrice, és Levente Péter.




Szervezd meg saját csapatodat és jelentkezz a Lőrinci Hétpróba versenyeire! Pörköltfőzés, sörivás, play-station, bukkantyú, kerékcsere és a női és férfi szkander azok a versenyszámok, amikben a tudásotokat, ügyességeteket és gyorsaságotokat bizonyíthatjátok.

Ha főzés helyett inkább a kóstolgatást választod és helyesen válaszolsz a www.szeptemberfeszt.hu honlapon feltett néhány kérdésre, akkor tagja lehetsz a mesterszakácsokból álló zsűrinek. Itt megláthatod, hogy hogyan dolgoznak a profik, milyen szempontok alapján dől el, ki lesz a pörköltfőző verseny győztese.

Ezen a hétvégén ha látogatóként mész a Bókay kertbe, akkor sem fogsz unatkozni. Karthago, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, Soltész Rezső, Heaven Street Seven, Nagy Feró és a Beatrice, Old Boys, Rückwärts, Bohém Ragtime Jazz Band, Bódi Guszti és a Fekete Szemek csak néhány név ízelítőül a fellépők népes táborából.

A programokból a gyerekek sem maradhatnak ki. Őket Levente Péter, a Bojtorján együttes, Ricsi bohóc, bábjáték, varázsló, arcfestés, és a Macskafogó sátorban animációs film készítés várja. Az előző évekhez hasonlóan idén is kialakításra kerül a pelenkázó és etető helyiség, ahol az anyukák kényelmesen elláthatják a kisgyerekeket.

Megnézheted azt is, hogyan főznek pörköltet a budapesti kerületek polgármesterei, a honanyák főzőversenyének résztvevői, vagy mit grilleznek a média szereplői. Mindezek közben ha megéheztél, kóstolgass kedvedre a mesterszakácsok által készített különféle pörköltekből.

A Bókay kertben sétálva újabb és újabb érdekességekkel találkozhatsz. A PerifériArt kiállításon festményeket, kerámiákat láthatsz, megismerkedhetsz a vakvezető kutyák képzésével, sakk szimultánt játszhatsz Polgár Judit és Portisch Lajos nemzetközi nagymesterekkel, vagy megtekintheted a Jazzkutatási Társaság kiállítását…

Bővebb infó »
Exit mobile version