I. Esküvõi kiállítás Fraknó várában

nlc | 2007. Október 11.
Ki ne szeretné, hogy élete legfontosabb napja felejthetetlen legyen. Tökéletes ruha, tökéletes frizura, tökéletes étel, tökéletes kellékek és természetesen tökéletes helyszín...




I. Esküvői kiállítás
Időpont:
2007. október 13 –14.
10.00 – 18.00 óra
Helyszín: Fraknó vára – Burg Forchtenstein, Melinda-Esterházy-Platz 1,
Forchtenstein
Bővebb információ »





Az egyedülálló környezetű fraknói vár nagyon kedvelt házasságkötési helyszín, ahol október 13-án és 14-én először kerül megrendezésre az esküvői kiállítás. A házasodni vágyók magyar és osztrák kiállítók ajánlataiból válogathatnak.

Egy meseszép esküvőhöz mi más nyújthatna egyedülálló környezetet mint a stílusos hangulatú fraknói vár, amely egyben csodálatos fotózási helyszín is. Még az egyik legjelentősebb Esterházy családtag, Pál herceg, is a vár kápolnájában házasodott a 17. században. Az ő házassága, csakúgy mint az itt kötöttek többsége, különösen boldog volt.
Nos, a dísztermek ma már nem csak a nemesek, hanem az összes házasodni kívánó ifjú pár előtt nyitva állnak. A barokk fellegvár frissen renovált pompás díszszalonjai különböző rendezvényekhez bérbevehetők.

Szeretnénk lehetőséget adni a házasodni vágyóknak arra, hogy közelebbről megismerjék a fraknói vár által nyújtott lehetőségeket. Az Esterházy Privatstiftung szeretettel vár mindenkit a 2007. október 13-án és 14-én, szombaton és vasárnap, 10.00 és 18.00 óra között megrendezésre kerülő esküvői kiállításra Fraknó várába. A vár rendezvénytermei mindkét nap nyitva állnak az érdeklődők előtt.

Az esküvőhöz szükséges hozzávalókat bemutató kiállítók segítségével megmutatjuk, hogy miképp lehet a történelmi környezetben egyéni elképzelések szerint házasodni. A rendezvényt ínyencségek és változatos programok színesítik. Naponta többször kerül sor esküvőiruha-divatbemutatóra, valamint jazz-koncertre. A vasárnap nemcsak az esküvő kiállításé, hanem a már megszokott gesztenyeünnep is e napon kerül megrendezésre a vár előtt.
Belépő: € 5,-

Azok a látogatók, akik az esküvő kiállításra vásárolnak belépőjegyet, 25% kedvezményt kapnak a vár programjainak megtekintésekor, valamint részt vesznek egy sorsoláson, ahol értékes nyeremény vár gazdára. Sorsolásra a második nap végén kerül sor, ahol a nyertes boldog pár megnyerheti esküvőjéhez a vár termeit.

Bővebb információ »
Exit mobile version