Szülinapi gyerekprogramok

nlc | 2007. November 13.
A Minimax mindig együtt ünnepli születésnapját nézõivel. Az idei 8. szülinap is különlegesnek ígérkezik egy teljesen új helyszínen, aminek a megközelítése is rengeteg kalandot rejteget. Sztárvendég: Gáspár Laci.

Igazán különleges születésnapi ünnepséget rendez december 2-án a Minimax, amely mindenki számára ingyenesen látogatható. A Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út 95.) hangárjában színpadi programok várják a születésnapra látogatókat, egész nap.







A gyerekeket a nap folyamán 4 alkalommal, a Nyugati pályaudvarról induló ingyenes Minimax expressz vonatok szállítják a Parkba.
Vonatok indulása a Nyugati Pu-ból: 9.40, 11.40, 14.40,15.40, illetve visszafelé indulás a Vasúttörténeti Parkból: 11.10, 14.10, 15.10, 18.10.

A változatos programokkal és koncertekkel teli műsorban olyan fellépőkkel találkozhatnak az ünnepségre érkezők, mint a Hógolyóbolygó, Kéry Kitti, Kolompos és az Alma zenekar. Az esemény sztárvendége Gáspár Laci , aki 17.00 órától lép fel.

A koncertek mellett egész nap nyereményekkel teli kvízjátékok és kézműves foglalkozások szórakoztatják a parkba látogatókat. Sőt, kalandos pályán autós ügyességi versenyen indulhatnak, vagy a Duracell Nyuszival a Minimax Színpadon együtt tornázhatnak a gyerekek.

Egyszóval, ezen a születésnapon sem lesz idő unatkozni. Várunk mindenkit szeretettel december 2-án a Vasúttörténeti Parkba.


Exit mobile version