Fenyő Ivánnak énekel a Magna Cum Laude

nlc | 2008. Február 11.
Már a mozikban a 9 és fél randi Fenyő Ivánnal a főszerepben...

A tavalyi év sikerfilmje volt az S.O.S. Szerelem! Aki látta egyhamar nem felejti el azt a jelenetet amikor Ullmann Mónika a Magna Cum Laude dalát a Vidéki Sanzon-t énekli Csányi Sándor gyönyörű zongorajátékával kísérve.

Úgy látszik nem csak a Magna Cum Laude népes rajongótáborát győzték meg a fiúk, hanem a producert Neményi Ádámot is, hiszen a „9 és fél randi” című (február 14-től a mozikban!) romantikus film egyik betétdala ismét egy Magna sláger lesz a Te légy most…

Kevesen tudják, hogy ez a dal a második lemezről kimásolt maxi lemez volt, ami még 2005-ben indult hódító útjára!

A Te légy most… története igazi siker sztori még egy kereskedelmi csatorna énekversenyén is elhangzott!

– A Vidéki Sanzon úgy került be az S.O.S. Szerelembe, hogy Ullmann Mónika kifejezetten kérte az alkotókat, hogy elénekelhesse ezt a dalt! Ezután hívott fel Neményi Ádám producer és természetesen az egész zenekar nagyon örült a megkeresésnek! – mondta el Szabó Tibi a Magna Cum Laude gitáros zeneszerzője.

A „9 és fél randi” az idei év nagy szenzációjának ígérkezik, ez már az előzetesből is kiderül, ahol fel is hangzik a Te légy most…!

Aki azonban élőben akarja hallani a dalt, az idejében érkezzen a Magna koncertre, mert a megvadult hölgyek senkit nem engednek a színpad közelébe!

A filmről:

Debreceni Dávid az élet császára, a média fenegyereke, a bulvárlapok sztárja és – nem utolsósorban – ,,Budapest legkapósabb agglegénye.” Valaha író volt, de ez mára feledésbe merült. Dávidot világéletében a gyengébb nem képviselői vették körül. Elég egyetlen pillantás, és a nők eszüket vesztve omolnak a lábai elé. Talán ez az oka, hogy hősünk képtelen az elköteleződésre. Egész életét két táskával, a függés minden formáját kerülve éli. Egészen addig a sorsdöntő napig, amíg gazdag menyasszonya elhagyja, luxusautóját összetörik, és a kiadója beperli egy tekintélyes összegre.

Dávidnak sürgősen pénzre van szüksége. A kiadó lehengerlő vezetője ultimátum elé állítja: ha megír egy könyvet 10 nap alatt, megkapja az utolsó életmentő részletet. A cég a témát is tálcán kínálja: miért van annyi magányos fiatal nő Budapesten? Semmi sem áll távolabb Dávidtól, minthogy beleártsa magát a pesti szinglik zavaros szerelmi ügyeibe – de mivel egész egzisztenciája múlik rajta, végül igent mond a felkérésre. Így kerül abba a sokkoló helyzetbe, hogy életében először meg kell hallgatnia és meg kell értenie -, amit a nők mondanak neki. 10 nap alatt 10 randin 10 különböző nővel találkozik, és mire észbe kap, egész biztosnak hitt világa a feje tetejére áll…

Forrás: pressstage

Exit mobile version