Ünnepeld velünk a DINOCLUB 10. születésnapját!

Medina | 2008. Május 19.
Perzselő napfény. Pálmafák. Finomhomokú tengerpart. Vendégszerető házigazdák. Ez...Tunézia! Ahol hamarosan egy egész osztály süttetheti a hasát a DINOCLUB jóvoltából!

Itt a nagy lehetőség, hogy próbára tegyétek osztályotok tudását! Ami másnak csak álom, az most egy egész osztály számára elérhetővé válik! A tudást pedig mi mással jutalmaznánk, mint egy kalandokkal teli, izgalmas tunéziai osztálykirándulással.

A Medina Tours DINO CLUB-ja évek óta sok örömet szerez a családdal utazóknak. A kiváló gyermekbarát szállodákban mozgalmas magyar nyelvű szórakoztató programok színesítik a vakációt. Dino Club családi üdülések Tunéziában, Egyiptomban vagy Törökországban.

DINO CLUB – nyaralás az egész családnak!

És mit kell tenni érte?

Kedves Osztályfőnök! Regisztráljon osztályával a www.dinoclub.hu oldalon! Töltsék ki az osztállyal az online kérdőívet (május 12. és 22. között), mert a legokosabb osztályokat személyesen látogatja meg a Danubius Rádió riportere, s majd élő adásban dől el az első 5 helyezett osztály között, hogy melyik osztályt visszük el egy fantasztikus tunéziai osztálykirándulásra. Az osztályt elkíséri a Danubius Rádió műsorvezetője Rákóczi Ferenc is.

A kirándulás 2008 június 5-től 10-ig kerül megrendezésre Tunéziában.

A döntőben alulmaradt 4 osztály sem marad ajándék nélkül! Számukra Dino Club ajándékcsomaggal kedveskedünk.

(A játékon kizárólag általános iskolai 4., 5., 6., 7. évfolyamos osztályok vehetnek részt.)

A játék részletei a www.dinoclub.hu oldalon találhatóak.

Ünnepeld velünk a DINOCLUB 10. születésnapját!

Perzselő napfény. Pálmafák. Finomhomokú tengerpart. Vendégszerető házigazdák. Ez...Tunézia! Ahol hamarosan egy egész osztály süttetheti a hasát a DINOCLUB jóvoltából!

Jó játékot és sok sikert kívánunk!

Nyaralás az egész családnak!

A Medina Tours DINO CLUB-ja idén ünnepli 10. születésnapját. Az utasok már 3 úti cél – Tunézia, Törökország, Egyiptom – 8 szállodája közül választhatnak, a „Dino Club 2008 nyár” katalógusból.

A családi üdülés kényelmét négyszemélyes családi szobák, tágas tengerparti strandok, gyermekmedencék, vízi csúszdák és gyermekbüfék biztosítják, valamint különleges gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá a kínálatot.

A Dino Club ingyenes programcsomagjának keretében szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról.

A Dino miniclub legfontosabb feladata, hogy az örökmozgó apróságoknak kínáljon izgalmas és tartalmas foglalkozásokat. A gyerekek minden korcsoportja (4-16 éves korig) megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot, számtalan vidám program közül választhatják ki az érdeklődésüknek megfelelőt: dino olimpia, dino rally, dino karnevál, varázslónap, bohóciskola, dino színház, dino disco stb.

Medina Tours Utazási Iroda

1061 Budapest, Andrássy út 3.

Tel.: 266-0832, 266-0833

1092 Budapest, Ferenc krt. 7. (Mester utca sarok)

Tel.: 219-5270, 219-5271

Foglalja le nyaralását online rendszerünkön keresztül!

www.medina.hu

www.dinoclub.hu

Mindeközben a szülők is nyugodtan pihenhetnek vagy éppen részt vehetnek a magyar nyelvű sport- és játékprogramokon: aerobic, íjászat, vízilabda, táncoktatás, esti show-műsorok, folklór stb.

Gyerekkel nem egyszerű nyaralásunk helyszínét felfedezni és hosszabb kirándulásokba belevágni. A Dino Club speciálisan családok számára kínált fakultatív kirándulásai gyerekek számára is élvezhetőek. A tunéziai kalandparkban végigutazhatunk egy kis hajóval az ország 3000 éves történelmén, majd a körhinták, a dodzsem-pálya, a csúszdapark és az afrikai mini állatkert nyújtanak izgalmas szórakozást az egész családnak. Egyiptomban egy hajókirándulás során kikötünk egy „lakatlan szigetre”, ahol a korallzátony élővilágában gyönyörködhetnek búvárszemüvegükön keresztül kicsik és nagyok egyaránt.

Ajándék: útikönyv és gyerekeknek Dino meglepetés!

Exit mobile version