C-Max horoszkóp (X)

Ford | 2009. Október 29.
Horoszkópunkból megtudhatod, hogy a Te jegyedhez milyen autó illik a legjobban.

Kedves Kos!

A Kos vakmerő, bátor és tettre kész. Temperamentumának köszönhetően remek vezető válhat belőle. Jellemző rá a nyíltság az őszinteség. Gyorsan hozza meg döntéseit, de ritkán kitartó. Állandó felfedező, mindig a jövő felé tekintet, ezért nagyon fontos számára, hogy semmi újról ne maradjon le.

Az autóját is mindig az innovativitás jegyében választja. Az új Ford C-Max Grand ezért is lehet ideális választás a Kos számára, hiszen fantasztikus variálhatósága biztosan lenyűgözi.

 


Variálható, 7-üléses kialakítás és zseniális, átjárható elrendezés

A 7-üléses elrendezés variálhatóságának maximalizálása érdekében a zseniális második üléssor középső ülése lehajtható, így az utastér könnyen átjárhatóvá válik. Így nem kell előredöntenünk vagy eltolnunk a külső üléseket ahhoz, hogy hozzáférjünk a harmadik üléssorhoz. Ez a megoldás különösen akkor hasznos, ha ezekben az ülésekben gyermekülések találhatók. A 2+2+2-es elrendezés pillanatok alatt átalakítható hétüléses, vagy kétüléses megoldássá.

 

Kedves Bika!

A Bika jegy szülötte mindig tudja mit akar, és ezt el is éri.
Ösztönösen alakítja életét. Makacssága legendás, amit remekül tud használni a céljai érdekében. Kedveli a megszokott dolgokat és nagyon fontos számára a biztonság.
Nemcsak szellemi, hanem anyagi értelemben is.

Amikor autót választ is a legnagyobb biztonságra törekszik, ezért az új Ford C-Max Compact szinte neki készült.

 

Biztonságosabb előzés a holttérfigyelő rendszernek köszönhetően

Az új C-MAX-nál extraként elérhető rendszer célja az, hogy a hosszabb utakon is nyugodtabban vezethessünk. Az autó hátsó részén elhelyezett szenzorok lefedik a “holttérként” aposztrofált kritikus területet. Ha egy másik autó ebben a zónában tartózkodik, akkor erről a külső visszapillantó tükrökben elhelyezett lámpák figyelmeztetnek.

 

 

Kedves Ikrek!

Ezt a jegyet intelligenciájáról ismerhetjük fel a leggyorsabban. Élénk képzeletének köszönhetően nagyon szórakoztató, aki mellett nem lehet unatkozni. Kíváncsi a világra és az emberekre. Tudásszomj jellemzi. Remek beszélgetőpartner, egy valódi energiabomba. Imádja a nyüzsgést, a forgalmat, a városi közlekedést.

Az autója is mozgékony, amellyel bármikor „beveheti” az egész várost. Mivel állandó mozgásban van, parkolni is percek alatt szeret. Ideális autó ehhez a C-Max Compact, amely most Aktív parkolás segítő rendszerrel is megvásárolható.

 

Aktív parkolás segítő rendszer                        

Könnyű beállás a szűk helyekre az Aktív parkolás segítő rendszerrel
Az Aktív parkolás segítő rendszer nem csak megtalálja a megfelelő helyet, hanem félig magától el is végzi a párhuzamos parkolási manővert! Az autó kasztnija számos szenzorral el van látva, így Önnek csak a pedálokat kell használnia – a kormányzási műveletet a rendszer automatikusan elvégzi! A parkolási művelet közben hangjelzések segítenek és tájékoztató információk jelennek meg a középkonzol kijelzőjén. Ez a rendszer mind az C-MAX-nál elérhető extraként.

 
 

 

Kedves Rák!

Az érzékeny Rák fantáziadús és romantikus. Tudja magáról, hogy sebezhető, ezért gyakran a „páncélja” mögé bújik, hogy biztonságban érezze magát. Nagyon fontos számára a család, hiszen imádja a gyerekeket. Ez az egyik legnőiesebb jegy. A Rákot alkalmazkodónak tartják, bár a legtöbbször ez csak látszat nála, éppúgy, mint a gyengesége. Valójában mindent el tud érni, amit akar, színészi képességeinek köszönhetően.

A Rákok számára a család jelent mindent, ezért szeretik, ha az egész család együtt lehet. A C-Max Grand az az autó, amelynek segítségével könnyen és biztonságosan szállíthatja a gyerekeket. A Rákoknak ezt ajánljuk!

Tolóajtók

A dupla tolóajtót a Ford használta először Európában személyautókon. Az autó övvonala által ügyesen elrejtett, sínbe integrált tolóajtó tökéletesen illik az új C-MAX Grand erőteljes megjelenéséhez. A tolóajtó ideális megoldás a szülők számára, ugyanis megkönnyíti a gyermekek gyermekülésben történő elhelyezését, és az ajtórányitásos probléma és megszűnik.

 

 

Kedves Oroszlán!

Az Oroszlán az állatok királya. Nemes lelkű és bátor. Uralkodásra született, ezért hiú és nagyon szereti a luxust.
Nagyvonalú, akinek fejlett az igazságérzete. Imádja, ha csodálják, és mindent megtesz azért, hogy elnyerje dicséretünket.  Keményen tud dolgozni, szeret szerepelni és a középpontban lenni.

Ha autót választ, akkor csak olyan jöhet számításba, amelyben fontosnak és nélkülözhetetlennek érzi magát. Az új C-Max Grand számos újítása közül, az Oroszlánnak az tetszik, hogy mindig elérhető, ha szükség van rá.

 

Legyen elérhető vezetés közben is

Az új C-MAX átfogó kapcsolódási rendszerrel is rendelkezik, amely magában foglalja a hangvezérlést, a Bluetooth®-on keresztül kihangosított telefonálást, valamint a számos különböző eszközzel és médialejátszóval kompatibilis csatlakozási pontokat. Emellett ott van a Sony új prémium hangrendszere, jobb rádióvétellel és egy új, SD-kártya alapú navigációs rendszerrel, amely mutatja a KRESZ-táblákat és a sebességkorlátozásokat, és 3D-s megjelenítést is biztosít.

 

 

Kedves Szűz!

A Szűz jegy szülöttei gyakorlatiasak és rendszeretők. Fontos számukra, hogy mindig minden feladatot tökéletesen végezzenek el. Mivel nagyon precízek, náluk mindennek megvan a tökéletes helye. Szeretnek dolgozni, és éles eszüknek köszönhetően jól végzik munkájukat. Néha kevés az önbizalmuk, ami hátrányukra válhat.

A Szűz az autóban is a tökéleteset keresi. Mivel imádja a rendet, az új C-Max Grandban megtalál mindet, ami számára fontos lehet, hiszen az új csomagtartó éppen a tökéletes rendhez segíti hozzá.

 

Elektromos hátsó ajtó

A nagy hátsó ajtó egyszerre stílusos és kényelmes, az elektromos vezérlésnek köszönhetően pedig biztonságosan záródik minden egyes alkalommal, így Önnek a biztonság miatt nem kell aggódnia. Ezen kívül, az alacsony rakodási magasságot is örömmel veszi majd, amikor nehéz dolgokat kell pakolnia a csomagtartóba. Az intelligens tervezésnek köszönhetően beállítható, hogy a hátsó ajtó mennyire nyíljon fel, így elkerülhető, hogy az beleütközzön az alacsony plafonba. A biztonság érdekében a rendszer el van látva két becsípődés-érzékelővel, amelyek a hátsó ajtó lezárásakor érzékelik, hogy útban van-e a keze.
Ha a keze útban van, akkor jármű automatikusan megszakítja az ajtó lezárását.

 

Kedves Mérleg!

Minden jegy közül a Mérlegeknek a legfejlettebb a szépérzékük. Imád mindent, ami szemet gyönyörködtet, és pénzbe kerül. Ez mellett igazi társasági ember, és fejlett az empatikus képessége. Szereti a békét és a harmóniát. Hátránya hogy kitartása és akarata nem elég erős. Diplomatikus ember, aki törekszik a középút megtalálására.

Ha egy autó szép, az a Mérleg jegyű emberre biztosan nagy hatással van, de akkor, ha ez mellett még különleges is, akkor a Mérleg biztosan azt fogja választani. Az új C-Max Compact igazán jó választás számára, hiszen a kormányról vezérelhető műszerfal szépsége elemi erővel hathat rá.

 

Ön a parancsnok – az ember-gép interfész (HMI)

Az új vezérlőszervek és kijelzők képezik a Ford új generációs ember-gép interfész (HMI) rendszerét. A kormányon lévő két kapcsoló vezérli a műszerfalon és a középkonzolon található kijelzőket. Ezek segítségével könnyen és intuitív módon érheti el a jármű legfontosabb vezérlő és szórakoztató funkcióit (a választott hangrendszertől függően), miközben mindkét kezét a kormányon tarthatja, így a kezelésre minimális figyelmet kell csak fordítani.

 

 

Kedves Skorpió!

A titokzatos Skorpió lebilincselő személyiség. Mindig 100 fokon ég. Imádja a kihívásokat és azt, ha ő irányíthat. Ne fél semmitől, törekvő és kitartó.
Alkalmas vezetőnek, hiszen nagyon jó emberismerő.
A szerelmi élete általában bonyolult, mert nagyon féltékeny típus. Szeret mindent kipróbálni.

A C-Max Grand újításai biztosan felkeltik a figyelmét. Olyan kihívásokat és kalandokat tartogat ez az autó, amelyek a Skorpió jegyűeket elvarázsolják. Az új sebességváltó pedig valódi „csemege” lehet a jegy szülötteinek.

 

Simább, üzemanyag-takarékosabb sebességváltás az automata PowerShift váltóval

Az új C-MAX-nál extraként elérhető a Ford legújabb, kiváló hatékonyságú, hatsebességes, dupla kuplungos automata PowerShift váltója. Ez a váltó tökéletes vezetési élményt biztosít, ami akár 10%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással párosul (a hagyományos automata váltókhoz képest). Ezenkívül élvezheti a villámgyors sebességváltás nyújtotta örömöket. A váltó precizitása révén az autó egy pillanatra sem veszít teljesítményéből. Ha pedig nagyobb kontrollt szeretne az autó felett, akkor átválthat kézi üzemmódba, ahol a váltó a legfinomabb mozdulatokra is hibátlanul reagál.

 

 

Kedves Nyilas!

A Nyilas imád utazni, szereti az ismeretlent. Színes egyéniség, akinek jó a humorérzéke.
Ő a becsületesség mintaképe, egyenes és szókimondó. Az életben a lelkesedése viszi előre.
Nem jellemző rá a bosszúállás, de könnyen megharagszik. A szabadságáról soha nem tudna lemondani.

Egy olyan autó, mint a C-Max Compact, a Nyilas számára tökéletes lehet. Mivel imád utazni és nagyon spórolós is ezért az EcoBoost motorok nagy hatással lesznek rá.

 

Benzines EcoBoost motorok

Az új C-MAX az elsők között kínálja az új 1.6 literes EcoBoost motort. Ez a turbófeltöltős benzines motor 20%-kal gazdaságosabb, 20%-kal alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkezik és 20%-kal nagyobb teljesítményt biztosít. *  
A nagykapacitású, ám egy sokkal kisebb motor méretével, tömegével és fogyasztásával rendelkező motor izgalmasabb vezetési élményt és kisebb környezetkárosító hatást biztosít. (*a korábbi 2.0l 145LE benzinmotorhoz képest)

 

 

Kedves Bak!

A Bak számára nagyon fontos a megszokás és hagyományok. Emellett nagyon megfontolt és mindent alaposan körbejár, mielőtt döntene. Munkában a nyugodt állandó munkát részesíti előnyben, amely folyamatos és biztonságos jövedelmet nyújt számára. Nagyon kitartó és állhatatos, de a melankólia is hozzátartozik a személyiségéhez.

A Bak jegy szülötte ritkán cserél autót, mert nem szereti az újat, az ismeretlent. Ha mégis választania kell, akkor valószínű a C-Max Grand mellett tenné le a voksát, hiszen a megfontoltságához és elővigyázatosságához remekül passzol az új tolatókamerás autó.

 


Tökéletes kilátás a tolatókamera segítségével

A hátul elhelyezett tolatókamerának köszönhetően úgy érezheti, mintha hátul is lenne szeme! A tolatókamera biztonságosabb és pontosabb tolatást tesz lehetővé azáltal, hogy megjeleníti az autó mögötti részt a középkonzol színes kijelzőjén. Ezenkívül a képen megjelennek segédgrafikák is, melyek a tárgyaktól való távolságot és a jármű haladási irányát mutatják. Ez a rendszer mind az új C-MAX-nál, mind pedig az új C-MAX Grand-nál elérhető extraként.

 

 

Kedves Vízöntő!

A Vízöntő függetlenségi törekvése legendás. Legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról, neki a szabadság a legfontosabb. Imádja a modern technika vívmányait, hiszen hosszú ideig semmi nem tudja lekötni, valami új ingerre folyamatosan szüksége van. Sokszor a fellegekben jár, művészi hajlama ezért igen erős.

Egy új autó számára igazi kihívás. A C-Max Compact pedig álmai netovábbja. A teljes hosszúságú panorámatető ugyanis éppen azt a szabadságot kínálja, amire a Vízöntő a leginkább vágyik.

 


Teljes hosszúságú panorámatető

Az új C-MAX egyrészes panorámateteje az egész család számára nagyobb szabadságérzetet, térérzetet és luxushatást biztosít. Az elektromos napellenzők révén egyszerűen szabályozhatja az utastérbe áramló fény mennyiségét. A csillogás elkerülése érdekében színezett panorámatető ezenkívül egy hagyományos fényvisszaverő bevonattal is el van látva, mely segít megőrizni az utastér hőmérsékletét.

 

 

Kedves Halak!

Az igazi Halak ember nagyon intuitív és együtt érző. Gazdag a fantáziája, sokszor a saját álomvilágában él. Fantasztikusan tud alkalmazkodni szituációkhoz és emberekhez egyaránt. Általában sokan szeretik, hiszen szelíd és kedves. Bájának és humorának köszönhetőn a társaság lelke tud lenni.

A Halak autója akkor tökéletes, ha vigyáz az álomvilágban élő Halakra. Mivel állandóan elkalandoznak sokszor feledékenyek, ezért a C-Max Grand hátsó biztonsági öv emlékeztetőjével nemcsak a Halakra, hanem a családjukra is vigyáz.

 


Hátsó biztonsági öv emlékeztető

Az új C-MAX Grand-nál elérhető rendszer figyelmezteti a vezetőt a műszerfal kijelzőjén, ha a második vagy harmadik üléssorban valakinek nincs bekapcsolva a biztonsági öve.

 

 

 

Exit mobile version